Ceylan_02 2cocukannesi__ işe yaramadi mi cnm valla bnde yapiyorum her dartildigimda bir kilo gitmiş bnden🙄😂
Ummahan250820 Herkescokitici 1.65 canım bnde tartılmaya korkar oldm zayıfladım dıye bugun taytımı gıydım belı bıraz bol geldı moral sıfır
Neraops Ummahan250820 evet ben alırsam kalmadan alıyorum çok büyük oluyor bu sefer en iyi böyle kaliyim 😅🌺
Deletedmom_37 Ummahan250820 yatmadan cicibebe yiyin sütle gün icindede abur cuburlar gazlı içecekler kilo aldırıyor sağlıklı kilo almak biraz zor
Ummahan250820 Deletedmom_37 yıyeyım canım kesınlıkle saglıklı kılo alınmaz 🤦 ztn saglıklı besınlerlede aram cok ıyı degıl😁
Ummahan250820 Cicismoms ahh malesef canm hep kılo almak ıstedım yok olmuyor dogumdan snrada hmn verdm 🤦
Kocayanak Ummahan250820 bende hep vermeyle alakalı bilgiler var hiç almayla işim olmadı çok ye mesela bizler hep az yiyelim 🤦🥺
Momanne06 Ummahan250820 sizin 50 gene iyi 46 kiloyum kendimden nefret ediyorum hiç birsey yakışmıyor bol giyiyorum dışarı çıkınca ama evde kendimi görünce sinirlerim bozuluyor oğlum hareketli onun peşinden koşuyorum yediğim çok aşırı da değil alamıyorum bende
Ummahan250820 Momanne06 aynı bnde oyle kuzum 6 bucuk aylık kızım cok ezıytlı onla ugrasmktn ev ıslerını yapmaktn cok zayıfladm mıdemde kuculdu ıyıce cok az yıyorum herkes sasırıyor hıc bırsey yemeden nasıl doyuyorsun dıye