Durumoms Kızlar daha önce similac kullanıyoduk bebeğim 55 günlük ama 30 cc bile zor içiyorum hiç içmek istemiyo hep parça parça içiyo o yzden sürekli ağlama ve uykudan uyanma hali var şimdi hipp compatic aldık kullananlar memnun mu
Durumoms asocialmom şimdi ne kullanıyosunuz peki herkes piyasadaki en iyi mamalardan diyo hipp için🙆♀️ Bu yap için sırf similac kullandım ama bebeğim tadınız sevmedi sanırım 🤷🏻♀️
asocialmom Durumoms Aptamil conformil veriyorum ama tadı berbat içmek istemiyo uyku sersemi veriyorum similac iyiymiş kullanmıştık bence içeriği en güzel olan mama o ama kızım onu da pek sevmiyor ben de afalladım artık
TugceArslan Gokceninannesiiyim Gündüz 3 saatte bir 60-90 cc veriyorum aralarda emziriyorum. Gece 10 buçuktan sabah 10 kadar 1-2 kez uyanıyor. Emziriyorum o aralarda
Melike_elanur Durumoms bi kere aldım sevmedi hipi içinde arsenik varmış bide organik derler .taurin maddesi yok beyin ve zeka gelişimi için. Sma aldık onu iciyo kızım şimdi. Kilo alımı azdı normalde bebelac gold kullanıyodum o da güzeldi ama bize kilo aldırmadı
Ebrcrkc Melike_elanur alla alla emin misiniz? İçerik olarak anne sütüne en yakın hipp diye okudum ama şimdi tedirgin oldum bende
Durumoms asocialmom bende similac kullanıyorum şuanda içeriği en temiz o ama beneğim içmiyor 30 cc zor içiyorum geri kalanını döküyor hep🙆♀️
Alperen13 Bebelac aşırı gaz ve İshal 1 defa kullandım, hemen bıraktım. hipp kullanıyorum, çok memnunum. Kilo alımı da gayet iyi.
snyck Durumoms biz kullanıyoruz genelde migrostan alıyoruz önceden aptamil denedik beğenmedik golden goat iyiydi ama besin değerleri azdı