Rumeysa1609 Kızlar 9. Ay aşımız var normalde 1 yaşında yapılıyormuş öne alınmış. Ateş vs yapıyor mu bide kaç tane ve nereden yapılıyor
birtutamsac Rumeysa1609 öne alınmadı 1 yaşında da aynısı yapılacak. 3 aylık koruma dozuymuş bu ben yaptırmadım
kullanilmiyor1205 Rumeysa1609 bacaktan bir tane yapılıyor diye duydum daha yaptırmadım ama her doktor onermiyomus 🤷
Neseuygar08 Bızde yarın gıdıcez boy kılo takıbı demıstık 1 yaşında da aşı demıstı ama bakalım yarın ne olur
Melike-Alya Ben 9 aylıkken vurdurdum koldan bitane bide doğumgününden W1 gün sonra gel yine aşısı var dedi
kullanilmiyor1205 Rumeysa1609 1 yaşta olucak diye ama sonuçta çocukları sürekli parka goturuyoruz dışarda türlü türlü insanlar var nerden ne hastalık bulaşıcagi belli olmaz ben yaptırmayı düşünüyorum o yüzden
Melike-Alya noluyoya Bilmiyorum ki direk kolunu aç dedi açtım bacaktan vurulana falan denk gelseydim sorardım öyle dediğinde şuan bende merak ettm
Rumeysa1609 kullanilmiyor1205 bende yaptıracagım sonuçta bakanlık 1 yaşta yapılan aşıyı 9. Aydada yaptırmaz boşu boşuna
kullanilmiyor1205 Rumeysa1609 aynı aşı zaten hatirlatma dozu oluyomus dediğiniz gibi zararı olsa neden yapsınlar
noluyoya Rumeysa1609 sanmıyorum hanımefendiye 9 ay aşısında koldan yapılmış bize 9 ay aşısı bacaktan yapıldı
Rumeysa1609 Boncuk1421_ sağlık ocagı kızamık aşısı yapıyor . Doktor kontrolüde var bu ay biz daha gitmedik muhtemelen gidince kan testi de isteyecek