Seymagil bu görünen kan mıdır pek anlayamadım bilen varsa yorum yapabilir mi? Kaka olamaz çünkü banyo yaptırıp taktığım bezdi. Böbreğimizde taş var onunla ilgili olabilirmiki bilemedim Ateşi de var eğer kan gibiyse acile gideceğim bilen varsa sevinirim 🙏
Neslihan-55 Seymagil bence bezle birlikte acile götürün derim burdan ne söylersek yanlış olabilir bebeğin sorunu da varmış bence götürün
Yagmuraydnn Seymagil bazen popodan gaz çıkarırken çıkabiliyor böyle . Kana benzetemedim ama çocuğun böbreğinde taş falan olduğunu söylüyorsunuz ne desem vebal almak istememm
Rika Seymagil yeterince sivi alamamis acile goturun de en azindan tahlil yapana kadar serum taksinlar
Efuli6161 Seymagil ever böbrekleri susuz kalmış yese sorunu kalmaz ama yemiyor içmiyorsa götürün acile serumla sıvı takviyesi yaparlar..ihmal etmeyin lütfen
Seymagil Efuli6161 sadece sırtında ve alnında ateş var boynu başı normal sıcaklıkta, susuzlukla ilgili olabilir mi sizce
Efuli6161 Seymagil ateşi varsa enfeksiton durumu da olabilir..böbrekleri rahatsız ve kaş saattir aç susuz duruyo çocuk yani böbrekleri iflas eder allah korusun yok mu acile götürme imkanınız..benşm bebeğimde de olmuştu ama böbrekleri sıkıntılı değil sadece uzun açlık geçiridği için renkli idrar yapmıştı ama ateşi yoktu sizinki önemli bişeye benziyor ihmale gelmez
esleminannesi2 Seymagil aynısı bizde oldu böbrekte taş veya kumdan şüphelenildi idrar yolu enfeksiyonu çıktı geçmiş olsun
Kubrayusaberk Yetersiz sıvı alımı oglum ilk dogdugunda olmustu sütüm gelene kadar ama pembe sıvı vardı bezde bu enfeksiypnda olabilir canım bi doktora görünseniz daha iyi içiniz de rahat eder biz yanlıs yönlendirmeyelim
Esra977 Seymagil benimde kızım 10 günlüktü 3 defa ıdrarinda kan gördüm en sonunda hastaneye gittik. İdrar tahlili verdik. Idrarinda enfeksiyon görüldü. Antibiyotik kullandık 1 hafta. Geçti.
esleminannesi2 Seymagil onla alakalı da olabilir enfeksiyon da olabilir çünkü bizde enfeksiyon çıktı mesela ne dedi doktorunuz