bebetom08 Bebelerin ilk göz muayenesi ne zaman yapılıyo belli bi tarihi var mı doktor mu yönlendiriyo
Cansudkmts bebetom08 sağlık ocağı aşıya götürdüğümde bir sonraki kontrel göz muayenesi sonuçlarıyla gel demişti yani suan 3 aylık bebeğim
AnnaKarenina_ bebetom08 gittim ama çok üzüldüm oğlum çok korktu gözüne bi demir koyuyor kapatamasın diye yaklaştırmadılar bile beni ağla ağla susmadı yavrum yarım saat içerlendi hep
Asenam16 AnnaKarenina_ ay ne öyle mi muayene oluyormuş 😳😳😳😢😢😢😢 bizim kız 2 buçuk aylık. 3.ayında muayene olcak.
AnnaKarenina_ Asenam16 sorma bende ilk kez gördüm hemşire ellerinş tutunca ayaklarıyla çırpınıyordu yavrum utanmasam ağlardım 4 aylığız bizde
Asenam16 AnnaKarenina_ yaaa😢😢kıyamam 😢canım benim ya. Ben nasıl dayancam acaba 😢😢 o demir nasıl bişey. Gözüne batmaz demi Allah korusun ☹️
AnnaKarenina_ Asenam16 yok öyle değil yuvarlak tam gözüne göre acıyor da mı ağladı korktuda mı bilmiyorum ama odadan sessiz çıkan kimse yoktu 😢
AnnaKarenina_ Deletedmom_23 gerçekten mi zeynep kamilde yaptırdım en iyisi orası diye bin pişman oldum
Kubra-34 AnnaKarenina_ Yorumunu okurken zeynep kamil mi diyecektim tamda . Bizde gecen hafta orda yaptirdik iyice baktilar ama vok agladi yavrum bide minikler zaten beyaz girip kipkirmizi cikiyordu herkes
AnnaKarenina_ serebro bende geçen hafta yaptırdım şaştım 🤷♀️ Her yer aynı yapmıyormuş bilsem başka yere giderdim
Deletedmom_23 Asenam16 2 aylıkken gittik biz. Doktorumuz bebeğin gözünü rahatsız etmeyecek bir ışıkla kendi gözüne mercek gibi bir şey takarak göz bebeklerine tek tek baktı. Gülüştük filan baya hatta. ayda da aynı şekilde bakıldı
AnnaKarenina_ Kubra-34 evet ya bin pişmanım hamilelikte tövbe ettim girmemeye oraya ama en iyi doktorlar orada dediler diye gittim
AzraBolat Bende 2 aylık yeni yaptırdım hiç oyke birsey yapmadılar hatta kapıda o kadar bekledim girip çıkmam bir oldu ışıkla gözüne baktı tamam öyle bebeğe muayene mi olur ya yazikk bız hiç sorun yasamadik