cileklisakiz Gulzeynep aslında birazda bizlerde sorun yaratıyoruz anneler olarak. Yani çocuğa tavizsiz bir uyku rutini saati oluştursak belki sorunlar azalıcak
gmzlgzl Gulzeynep 3 saat dolmadan uyuttugun için sık uyanıyor olablir bnm kzmda öyle 2 bçuk saatte uyuyor bu defa sık uyanıyor birde diş skntısı var sanırım o sebeplede uyanıyor olabilirmiş bizm ki
Gulzeynep gmzlgzl yani uykusu geldiği için huysuzlanıyor bende uyutuyorum öyle kafama göre uyutmuyorum
gmzlgzl Gulzeynep bnmde kzm öyle kıyamet koparıyor ama rutin olştrmmz gerekiyor bnde eşimin iş ve yemek saatine denk geldgi için rutin olştramıyorm o yzden skntı yaşıyorz ramazandan kaynklı
Sblatc Gulzeynep benim kızımda 4 aylık oldu bu aralar gece çok sık uyanmaya başladı her seferinde emiyo. Önceden 3 4 saatte bir uyanırdı. Sütüm yetmiyo diycem gece oluyo yani.
Gulzeynep Sblatc aynen benimde oluyo gece 4 atağımı dedim şuan 5 aylık olduk sürekli uyanıyor yorulsa bile
Sevimliayicik Gulzeynep 11 ayligiz bjzde de durum aynı gece beslenmesini kesene kadar durum böyle devam edicek sanırım 😢
Sokrates Gulzeynep 9. Aydan selamlar hala aynıyız biz. 9 da yatıyor garanti 6 kez kalkıyoruz emiyor yatıyor. Bende ne zaman bitecek diye diyeee ayları bitirdim ancak bitmiyor gittikçe artıyor.
Gulzeynep Sokrates ayy artmasın ya büyük oğlum hemen alışmıştı oysaki gece uykusuna 4 aylıkken hiç uyanmıyor du gece işte sabretmek lazım ama insan bazen dayanamıyor
Gulzeynep gmzlgzl hmm inşallah düzelir ne diyelim sağlılıklı olsunlarda uyumama ya razıyım ama bazende sabrım taşıyo gerçekten
minikturta Gulzeynep 18nde 9 aylık olacak yeni yeni geceleri 3 4 kere kalkmaya başladı şükür diyorum 😂