Ceylan_02 Birdunyabircennetannesi canim ayni durumdan muzdaribiz ne yapacaz bilmiyorum nefret ediyorum bu zayifliktan bnde 44 kilo yum boyum 1 60 2 cocuk annesiyim kendimden tiksiniyorum
0503 Ceylan_02 maalesef alamıyorum kilo 64 le doğum 50lelere indim şimdi 48 4 gündür de hep oruç hemde bişe yemek yemel istemiyorum sanırım daha da kilo vercem😞
Ceylan_02 Yagmuraydnn aynen cnm zayıflık cok kötü bnmde yüzüm çok çökük hep hasta gibi duruyorum herkesde ne güzel kilo var ama şikayetçiler valla dediğin gibi keske parayla alinsaydi hiç dusunmeden alirdm biraz etli butlu olmak isterdim ☹️
Benibenibihterini mirayybebek 63.5 kiloyum 56-57 olsam süper olur. Yavas yavas veriyorum ama biraz daha hizlansa guzel olurdu 😩😩
Denizmooom ikikoalaanasi 55 olduktan sonrada kesinlikle 50 olmak isteyeceksiniz:) yıllardır 55 olsam yeter diyordum simdi 55 cok sınırda kilo alma ihtimaline karşı az daha kilo versem diyorum :)
ikikoalaanasi Denizmooom hiç 50 olamadığım için hayalini bile kuramıyorum 😅 nasıl kilo verdiniz bi sırrı var mı? Yakalamışken sorayım 😀
Ebrulideniz Boncuk21 benimde boyum 1.68 69 kiloyum hedef 60 yapiliyimda 58 kilon nasıl şuan bı deri bı kemik durmuyor değilmi 😂😂 ben kilo verince yüzüm çöküyor 😂😂 bide 52 olmak istion
Boncuk21 Ebrulideniz evet yüzüm çöküyor ama vücudumu daha çok seviyorum 52 kiloda . Şimdi walla bir basen kalça var o biçim . Millette sezaryen göbeği olur bende basen kalça var . 😢😢 ve hiç sevmiyorum
Denizmooom ikikoalaanasi hayatımın kilo konusunda en güzel dönemi yiyip yiyip kilo almamak cok güzelmiş 😂 emziriyorum resmen metabolizmam ili katına çıktı cok avut günün yemiyorum canım istemiyor bol su yoksa yemeğimi tatlımı cok cok yiyorum
Byd180821 Guler_durna kilo dediğin koşturmada gidiyor hem iş hem ev kilomu kalıyor 4 kilo uçar gider:)