sademinannesi Limoncekirdegii kaç dk içinde çıktı? Bana göre hamile değilsiniz çizgi pek belli olmuyor
Limoncekirdegii elifizm Sabah yaptım testi biraz önce atacaktım silik bir çizgi fark ettim. Sabah fark etmemiştim o kadar belli belirsiz.
elifizm Limoncekirdegii sonradan böyle olabiliyor , ilk 5 dk en fazla 10 dk içindeki sonuç doğrudur bu sonradan olduysa pozitif değildir. Siz testi yenileyin, hatta erken gebelik testi alın daha iyi
VERA19 Limoncekirdegii Bende emin olamamıştım hamile olup olmadığıma🥲 2 gün sonra tekrar test yaptım daha belirgindi
Limoncekirdegii Glsn7581 ben bunu beğendim 😀 isteğim bu yönde tabii ama tersiyse de hayırlısı diyeyim.
Glsn7581 Limoncekirdegii isterseniz bir fotoğraf daha atın ama ışık düzgün olsun banyo ışığıyla öyle gözüküyor
Limoncekirdegii 150421Elis ben net bir çizgi aradım sanırım bunu fark etmemiş de olabilirim. Bir fikrim yok. Ben testi sabah yaptım akşam atacakken fark ettim.
Limoncekirdegii Hemsireannis isteğim bu yönde. İnşaAllah değilimdir. Çünkü 14 aylık bir kızım var. Onunla ilgilenmem gerek.
Limoncekirdegii BalBademmmmmm içime su serpildi şu an. Teşekkür ediyorum. Bir 2-3 gün daha bekleyip yapacağım inşaAllah dediğinizi