Kalimbanne Elmel bebişim özel bir sırrı yok malesef paketli gıdaları hayatından cikartamiyorsan da haftada bir yiyeceksin en fazla, diyet +spor bol su baska yolu yok 🥲 Deletedmom_56
Elmel Kalimbanne paletli gıda ekmek tatlı hepsini bir haftadur yemiyorum inşallah hızlı şekilde veririm şu sporu da bı ssevsem😭
Starlord Pandayavrusu28 bugünden itibaren tutmicam sütüm azaldı 😒 ben geceleri çok su içemiyorum büyük ihtimal onun çok etkisi oldu
Starlord Pandayavrusu28 aynen kuzu sadece anne sütü olduğu için tutmicam, sabahları spor yaparım yine devamke 🥰
balyanakannesiiiii dlnelsn bende regl olmuştum ayın 1 inde yarın biter inşallah daha oruç tutmadım ama spora devam bu akşam 30 dk leslie yaptım ve 15 dk karın egzersizleri yaptım 🌸
Fatmanrxx27 dlnelsn ben Ramazan’dan önce başladım 86 dan 78 e düştüm daha da devam ediyorum 😍 bugünde Leslie başlıcam
Tgcasil Fatmanrxx27 ay masallah bende suan sizin basladığınıx kılodayım ne kadar sürede düştünüz 78 e 🥺🤦🏼♀️ Bende ramazandan önce baslmaıstm 91 ile basladım 25 günde 85 oldum bayrama 78 olmak istiyorum🥲