Miniminnakbebe Kızlar yarın oğlumu sünnet ettireceğiz dikkat etmem gereken şeyler, tavsiyeleriniz var mı? Doktor pansuman bile yok sadece her alt açtığında krem süreceksin dedi😊
Sesaa1 Miniminnakbebe ben tam 2 aylıkken yaptırdım normal yöntem yaptırdım hemencecik iyileşiyor gönlünüz ferah olsun bizde sadece batikon ve krem sürdük 😊 hayırlı olsun şimdiden
Zeynep49 Miniminnakbebe Ben bardak kulandım çok rahat oluyor kakası falan değmiyor ikizlerimi yatırmıştım bende
Zeynep49 Sesaa1 bende iki aylıkken yaptırdım ikizlerimi 3 ay oldu yapalı sizinde sadece deriyi çekincemi çıkıyor ucun
Esoca38 Miniminnakbebe bende 2 3 hafta önce yaptırdım. Lokal anestezi ile yapıldi. Bir hafta boyunca krem ve kantaron yağı kullandım. Bir hafta da karton bardak kullandım. Şükür bir haftada iyileşti. Erken yaptırmak ile çok iyi yapmışsınız. Hayırlı olsun inşallah 🥰
Miniminnakbebe Esoca38 bizim de lokal oldu sadece krem sürecekmişiz streç gibi bir şey sardı bugğn onu çıkaracağızkreme başlayacağız bakalım. Daha 2. Gün ama bezden rahatsız olmuyor bardağa ihtiyaç olmayacak gibi inşallah
Dd222 Miniminnakbebe ben 26 günlükken yaptırdım pansuman yok sadece bephantol krem sürdük her bez açtığımızda. İlk gün kan sızdırması oldu ikinci günden sonra o sızdırma da geçti. İyiki yaptırmışız çok çabuk iyileşti. İlk iki günü atlattıktan sonra gerisi çok kolay 7 gün içinde iyileşiyor tamamen
Miniminnakbebe Dd222 nasıl bir sızdırma tam olarak. Bize streç gibi bir şey sardılar dün. Bugün çıkaracağız dediğiniz şeyden olur belki bizde de o zaman
buradanbiratligecti Miniminnakbebe persembe olduk bizde 13 aylıgız . Doktor sadece antıbıyotık merhem verdi her alt acmada sur dedı . Bugünde banyo gunumuzdu artık kullanmıcez krem . Kolay gecıyor tek tavsıyem agrı kesıcıyı doktor teslım eder etmez verın ılk basta cok aglıyorlar agrıdan sonra normal yaşantılarına geri donuyorlar . Bezli oldukları ıcın kolay gecıyor hıc korkmayın ☺️
Miniminnakbebe buradanbiratligecti aynen öyle ben eve gidince doktorun yazdığı fitili verdim ama meğer kakayla atmış hemen baya ağladı 1 2 saat susturamadık sonra yine fitil verdim hemen uyudu bir daha da ağrıdan ağlamadı çok şükür
Dd222 Miniminnakbebe bize hiç birşey sarmamışlardı direk bezlemişlerdi. Pipisinden hafif kan geliyordu işte o şekilde bir sızdırmaydı ama sizde sardıkları için gelmeyebilir