Pnarr_ cennetkokulubal anneme geldim iftara kal dedi 😀 Un çorbası içli köfte ıspanaklı pırasalı börek şekerpare yapmış 😋
kbr-frk-ysf cennetkokulubal tarhana çorbası ve yaprak sarması yoğurt. Rabbim bereketli şifalı eylesin.
kurkmantosuz-madonna Arabaşı çorbası , fırında karnabahar-patates (sarımsaklı yoğurt ve kola ile 😋😋) tatlı olarakta tel kadayıf 🌺🌺
Vanilya cennetkokulubal Fırında bişeyler yaptım pilav çorba birde. Canı çekmesin kimsenin diye yazmadım.
Benkimimki cennetkokulubal fırında tavuk yapıcam dünden kalan salçalı makarna var bi de tatlı uydurucam yanına yeter çorba tüketmiyoruz biz ☺️
zarifbirhanim cennetkokulubal Tarhana çorbası Patlıcan musakka Firinda mantar Pilav Salata Şekerpare 💃❤
hihieved cennetkokulubal havuç çorbası tavujku bezelye oilav ve turşu eşimde revani istedi bide revani yapicam inşallah
BetulZumram cennetkokulubal sütlü kabak çorbası islim kebabı patates kızartması cacık Allah bereket versin ☺️
Deletedmom_73 cennetkokulubal Eşim oruç tutmuyor menüde lahmacun bezelye patates ton balıklı salata ve yoğurt 😊
AgentMom cennetkokulubal domates çorbası , buzluktan çıkma zeytinyağlı taze fasülye, tavuk haşlama pilav, salata ayran.
Burcuckmk cennetkokulubal mercimek çorbası Ispanak yemeği Fırında etli patlıcan Pilav Salata Tatli dışardan alir eşim insallah 🤭
cahillesohbetikestim cennetkokulubal mercimek çorbası karnıyarık karışık kızartma salata yoğurt var 🥳
2Minnosannesi cennetkokulubal Dünden kalan sütlü brokoli çorbası ve bulgur pilavi var bugün de ispanak yemeği yaptım yanında yoğurt
Tr6615 cennetkokulubal Revani sabahtan yaptım dolapta Etli türlü yemeği Pirinç pilavı Salata Çorba yapar mıyım bilemiyorum karar vermedim ona henüz 😂🤔 Afiyet olsun hepinize hakkınızı helal edin inslalah cani çeken olmaz🌹♥️