cennetkokulubal Selam kızlar . Ben diyetteyim eşim de iftar da yok . Mercimek çorbası pırasa kavurma salata ve yoğurt yicem inşallah sizin menülerde neler var :)
ofkelisirin cennetkokulubal domates çorbası ıspanaklı tava böreği salata yapıcam eşimin isteği üzerine 💜 Size de afiyet olsun
Toprak_2019 cennetkokulubal işkembe çorbası köfte patates kızartması ıspanaklı börek salata bende diyetteyim canım ama hepimiz oruç olunca menü çok oluyo oğlum bişey istiyo eşim bişey istiyo şimdi oğlan gelir okuldan ne yaptın diye😁😁bitek tatlı da emin olamıyorum
Aysecela 2 günden kalanlar bulgur pilavı kızartma yanında da arpa şehriye çorbası yapıcam uyumsuz bir menü ama yapacak bir şey yok bana da hazır yemek 😂😂
Toprak_2019 cennetkokulubal öyle valla canım kendim de diyette olunca daha doğrusu diyette değil de korumadayim
Elfelf475 cennetkokulubal ezogelin, etli türlü, pilav salata ve güllaç 🌸 bugun sadece çorba salata yapacağım diğerleri dünden 🤓
Domino cennetkokulubal köfteli sulu patates Pilav Yayla çorbası Salata ve kola 😋 Allah kabul etsin rabbim bereket versin sofralarımıza olmayana da versin insallah 🤗
nutellayiyensincap cennetkokulubal tel şehriye çorbası,kıymalı makarna,fırında patates. bugün tembelim😂 ayy bir de orucunuzu açmadan bir dua edin de hayırlısıyla bir sonraki patatesi airfryda yapayım🥹😂😂
FZC cennetkokulubal güveç yaptım yanına pirinç pilavı patates çorbası salata irmik tatlısı var bugün menüde
cennetkokulubal Toprak_2019 ben korumaya geçemedim 10 kg fazlam var o yüzden iftar ve sahurda çok dikkat ediyorum inş veririm ya 😍
Toprak_2019 cennetkokulubal valla ben 6ayda 87 kilodan 65 kiloya düştüm şimdide 61 kiloyum ama hala dikkat ediyorum
Asilahmet cennetkokulubal kız sorma misafirlerim var baya kalabalık pirinç pilavı patlıcan kebabı yanında sebze yaptırıcaz fırına sebzeli tavuk çorbası Salata yeşillik turşu ayran