Tugceyigithann 3aylık bebeğim kaka yapamıyor 5 gün oldu ve huzursuzlanmaya başladı gaz çıkarıyor ama kaka yok ağlıyor napıcam yarın doktoruyla görüşücem ama bi çay kaşığı zeytinyağı da içirdim hiç bir faydası olmadı napıcam bilmiyorum
Liyaninannesiiii Tugceyigithann içirin korkmayın ben sabah akşam bi cay kasigi veriyordum doktor önerisi ile 3 gün sonra rahat rahat yapmaya basladi
Metearasmom Tugceyigithann aynı durumu daha bugün yaşadık.Anne sütünden kaynaklanıyor.Ağlamaktan katılınca Ben çok az fitil verdim gliserin kansuk o zaman çıkardı rahatladı uyudu yavrum.Doktor kontrolunde soylemek lazim doktora
Habibe46 Tugceyigithann iyi geceler bizdede aynı durum ne yaptıysam olmadı 6gun yapmadı 7gun 5 kez yaptı yine 4gun oldu yapmıyo doktor 10 güne kadar normal dedi
Tugceyigithann Liyaninannesiiii ben de iki gündür veriyorum ve ekstra gaz ilacımız var onu kullanıyoruz
leylaelisa Ne zaman icirdinki ertasi gune yapar icirdiysen rahatlatir doktorlar 10 gune kadar normal deyip yolluyo anne sutu ile beslenen bebekler icin
Tugceyigithann leylaelisa işte benim de anne sütü alıyor sadece çok nadir mama veriyorum minimal yani ihtiyaç olduğunda ki zaten mama vermeden böyle oldu dün 1 kere içirdim bugün 2 kere içirdim artı bide gaz ilacı içiyor
Liyaninannesiiii Tugceyigithann karnına saat yönüne masaj yapın bacaklarını karnına itin bide kucağınıza tuvalette oturur gibi tutun ben bunları da yapıyordum
Tugceyigithann Liyaninannesiiii hepsini yaptım desem hala tık yok of üzüldükçe ben üzülüyorum ya yapsa dünyalar benim olcak
Tugceyigithann leylaelisa onu da sürücem zeytinyağını tava da kokusu çıkana kadar yakın soğutun öyle sürün diyorlar doğru mu bende öyle yapıyorum ama hazır söylemişken siz merak ettim sizde öyle mi yapıyorsunuz acaba
Tugceyigithann Metearasmom aynen söylücem haftaya kontrolü ve aşısı var artık mesaj atıcam doktoruna haftaya kadar bekleyemem
Tugceyigithann Habibe46 10 güne kadar normal olayını duydum da yapmayınca çok üzülüyorum ya of ne zor anne olmak
Liyaninannesiiii Tugceyigithann ay ben bebeğim pişik diye öyle yapmisti daha beter olmuştu yapmayın bence. Normal alın sürün
Habibe46 Tugceyigithann aynen canım zor valla benimki bide pramuture 26 haftalik doğum yaptım sütüm hiç olmadı mama veriyorum hep kabız Allah yardımcımız olsun inşallah
Tugceyigithann Liyaninannesiiii öyle mi dersiniz bende normal süreyim o zaman ya hiç anlamadım o zeytinyağını yakıp soğutma işini de
Lara_1760 Tugceyigithann zeytin yağının içersinde asitler bulunduğu için doğrudan bebeğin tenine temasında zarar veriyormuş ben öyle duydum ama bilemiyorum doğru mu yanlış mı
zakdag 3 ay 22 günlük bebeğim 9 gündür kaka yapamıyor, 2 kez fitil verdi doktor ama hala yapmadı, yarın lavman yapacak. Masaj yapma, zeytinyağı sürme, kucakta tutma hepsini denedim ama hiçbiri fayda etmedi