Minik_kusummm 159191 aynen cnm çok haklısın bi anne evladi icin en iyisini düşünür zaten cici bebeninde sutunde fazlasinin zararlı olduğunu bende biliyorum ben sadece gaz yaparmi diye sordm daha önce hiç uyutmadan süt vermedigim icin internetten baktim 1 yasindan sonra verilebilir yazıyor 🌼💕
Emirpnar Minik_kusummm süt insandan insana değişiyor mesela ben içince şişkinlik yapıyor eşim içince daha çok rahatladığını söylüyor. Bir kaç gün deneyebilirsiniz baktınız rahatsızlık sezdiniz devam etmezsiniz belki de iyi gelir.
Hkgi Minik_kusummm uyumadan önce yoğurt ayran yediriyorum bazen pilav ve yoğurt bile yemek istiyor 22 aylık. Sizde öyle deneyebilirsiniz ☺️
Emirpnar Sefeff neticede oda sütten yapılıyor ama sindirim için asıl yararlı olan fermentasyon işlemi. Günde bir bardağın belki bir zararı olmaz ama kanıtlanmış daha yararlı olan halleri varken niye süt içsin. Ayrıca ayran kefir uyku yapar uyumadan önce içiyorsa daha rahat bir uyku uyumasını sağlayabilir.
Seymagil Minik_kusummm aslında bir post var o sayfayı size göndereyim bakın isterseniz. Süt insan vücudunda en zor sindirilen besindir. Kaldı ki bebekler çocuklar için bağırsakları çok hassas olduğu için daha da zor sindirilir. Fermente ederek yoğurt kefir ve şirden mayası ile yapılan peynirler çok faydalıdır. Diyetisyenalican hesabına girip orada süt ile ilgili paylaşılan bilgiyi okuyabilirsiniz. keza birçok doktor bu konu hakkında çok fazla paylaşım yapıyor. Sevgiler 🌸
ElmarNarmin Minik_kusummm İnek sütü tek başına faydadan çok zarar sağlıyor, yani fermente ürünler yoğurt, kefir, peynir gibi daha fazla öneriliyor. Ben inek sütünü hiç vermeyi düşünmüyorum mesela. Siz vermek istiyorsanız da tabii ki en iyisini siz bilirsiniz.
ElmarNarmin Minik_kusummm Post açtınız, sordunuz, söyledik. Neden dalga geçiyorsunuz? Yaptığınız çok ayıp gerçekten. Bildiğimizi, okuduğumuzu paylaşıyoruz. Fikrimiz bu kadar önemsizse neden buraya soruyorsunuz?
Narinom838228 Minik_kusummm doktorum inek sütü hiçbizaman vermesende olur hiçbir faydası yok bağırsaklarında kanamaya bile sebebiyet veriyo dedi acıbadem hastanesinde ünlü bir doktordur kendisi. Uykudan önce 1 2 saat öncesinde yemeğini yemiş olsun dedi akşam o şekilde uyuyacakmış.cici bebe inek sütü bunların hepsi boş besinler çocuğa zarardan başka birşey vermiyo. Sütü fermente olarak tüketicekmiş kefir yoğurt peynir ayran olarak
Narinom838228 Sefeff 5 6 ader cici bebede ortlama 7 ye yakın küp şeker mevcut koruyucu kansorejenlerde cabası. Cidden neden ihtiyaç duyuyosunuz bu bisküvilere
Sevgi61 Minik_kusummm. Çocuk doktorları 2 yaşına kadar hatta bazı doktorlar 3 yaşa kadar inek sütü önermiyorlar.Kansızlığa neden olduğu için.Anne sütü alamıyorsa formül mama öneriyorlar.
Tweetyy Minik_kusummm arastirabilirsiniz inek sütünün kendisi faydalı yararlı olan bisey degil esasindw pek çok zararı var artık doktorlar önermiyor. Yogurt kefir peynir olarak verilmesi daha uygun görülüyor pek çok sebebi var bununda.
ikikoalaanasi Post açıp soruyor, güzel bir dille anlatıp bilgi verenlerede her şeyi ben bilirim edası 😁 hayır yani bildiğinden şaşmayacaksan sorup insanların vaktini çalma bari🥴