Minik_kusummm Kizlar gece beslenmesini 1 hafta once bıraktık uyumadan önce hazir pinar sutun icine bes alti cici bebe atip versem gaz falan olurmu 19 aylık
ElmarNarmin Minik_kusummm Ben olsam vermem. Normal akşam yemeğini yiyip uyusun. Hem sütün faydası yok, cici bebe de zararlı. Emzirin ve ya mama verin uyumadan önce
Seymagil Minik_kusummm inek sütünün hiç bir faydası yok. Cici bebe zaten güzel birşey değil. Akşam yemeği yiyorsa direkt onunla uyuyabilir aç olmaz zaten bayağı büyük bebeğiniz. Eğer acikip uyanmasını istemiyorsanız hipp marka kaşık mamaları var tahıllı filan onlar da tok tutucaktir 🙂
bebishmom Minik_kusummm 19 aylık bir bebek akşam yemeğini yiyip gayet güzel uyuyabilir. Neden gece beslenmesini kesmiyorsunuz? Ayrıca inek sütü de cici bebe de çok zararlı. Bu ikisinden de uzak durun. Eve bile sokmayın
Noname21 Minik_kusummm seker bombası olur sırf tok tutsun diye vermeyin bence. Benimkide uzun zaman önce bıraktı 17 18 aylikken mamayi hiç sut falan vermedim vermiyorum sevmedi zorlamadim
Minik_kusummm ElmarNarmin sütun faydasi nasıl yok fazlası zararli günde bir bardak öneriyor doktorlar emzirmiyorm üçüncü ayidnan beri sütüm kesildi
Sandall_ Minik_kusummm 27 aylık oglum.var canim tabiki süt vereceksin yetişkine bile süt oneriolar .. sütün nasıl faydası yok .. ben sekiz gibi akşam yemegini yedrip akşam uyurken bir biberon süt veriyorum hazır süt veriyorum inek sütü verdim alerji yaptı oyuzden birdaha kullanmadım ama cicibe taraftarı değilim.. sütü içen çocuk sadevde içer
Mbal Minik_kusummm sütün faydası evet yok. Lütfen ataştırın, artık doktorlar da önermiyor. Fermente süt ürünleri öneriyorlar. Ayran, kefir vs.
ElmarNarmin Minik_kusummm İnek sütü tek başına faydadan çok zarar sağlıyor, yani fermente ürünler yoğurt, kefir, peynir gibi daha fazla öneriliyor. Ben inek sütünü hiç vermeyi düşünmüyorum mesela. Siz vermek istiyorsanız da tabii ki en iyisini siz bilirsiniz.
Narinom838228 Minik_kusummm doktorum inek sütü hiçbizaman vermesende olur hiçbir faydası yok bağırsaklarında kanamaya bile sebebiyet veriyo dedi acıbadem hastanesinde ünlü bir doktordur kendisi. Uykudan önce 1 2 saat öncesinde yemeğini yemiş olsun dedi akşam o şekilde uyuyacakmış.cici bebe inek sütü bunların hepsi boş besinler çocuğa zarardan başka birşey vermiyo. Sütü fermente olarak tüketicekmiş kefir yoğurt peynir ayran olarak
Oztgb1 Sandall_ her canlının sütü sadece kendi yavrusuna faydalı. İnek Sütü bebeklerin sindirimini çok yoran bi içecek ayrıca bütün çocuk doktorları sütün Demir eksikliği yaptığını söylüyor.
Minik_kusummm Sandall_ bende yemegini yediriyorum cnm ama gece beslenmesini yeni bıraktı daha tok tutsun diye vermek istedim süt zararli diyenleride anlamis değilim fazlasi kansızlık yapar onu sağır sultan bile biliyor ama gundr bir su bardağı vermekte hic sakinca yok 🌺
Minik_kusummm Seymagil yiyor cnm uyutmadan iki saat önce veriyorm mutlaka yemek türü bugunde yoğurtla kiymali şehriye corbasi yedirdim saat 9 bucukta ama gece besnlenmesjni yeni bıraktığımız icin bu saatlerde uyuyo biberom mama yada sut vereyim diyorum üç gun önce tam uyutmadan yarim saat önce yedirdim yemek gece hic uyuyamadi siskinlik yapmış kivrandi durdu artık iki saat öncesindrn bisey vermem
Minik_kusummm bebishmom dikkatli okuduysaniz şayet belirttim gece beslenmesini kestigimi ben uyutmadan once vercem dedim gcee uykusundan uyaninca vercem demedim
Minik_kusummm Oztgb1 1 yaşından önce önerilmiyor süt ayrıca günde bir su bardağı sütun hic bir sakıncası yok
Dilaylaa İnek sütü vermeye gerek yok uyku öncesi illa birşey vermek isterseniz ayran keffir verin sütten daha sağlıklı hem uykusu gelir belki.
Minik_kusummm Dilaylaa saat 9 gibi corba yoğurt yediriyorum zaten ayran ve yoğurt gün icinde çok tüketiyor iki yaşına gelince tamamen biberonuda biraktircam
Sefeff Minik_kusummm bencedee ya bu da yeni çıkmış süt zararlı diyorlar. Yemin ederim kasilmakdan ölecekler artık. Her duydukalraina inanmaları ayri bir ironi zaten. Bu kadar zararlıysa peynir yoğurtta vermeyin. Tamam öyle şilem görüyor ama netice de oda sütten yapılıyor. Litrelerce içilsin demiyoruz ama günde 1 veya 2 bardak da ne yapacak çocuğa. Kansizlilda fazla tuketmednden dolayı oluyor zaten
Minik_kusummm Sefeff aynen cnm biri bir sey der hepsi onu ogrenir tv bakan çocuk otizm oluru ogrendkleri gibi şimdide süt zararliymis🤣 litre litre icer hiç bisey yemez. Sadece sut içer haklidir ama günde bir bardaktan nolacak evet peynirde zararli o zaman oda sütten oluyor icinde ne var ne konuluyor hic bilmiyoruz
Emirpnar Sefeff neticede oda sütten yapılıyor ama sindirim için asıl yararlı olan fermentasyon işlemi. Günde bir bardağın belki bir zararı olmaz ama kanıtlanmış daha yararlı olan halleri varken niye süt içsin. Ayrıca ayran kefir uyku yapar uyumadan önce içiyorsa daha rahat bir uyku uyumasını sağlayabilir.
Narinom838228 Sefeff 5 6 ader cici bebede ortlama 7 ye yakın küp şeker mevcut koruyucu kansorejenlerde cabası. Cidden neden ihtiyaç duyuyosunuz bu bisküvilere
Seymagil Minik_kusummm aslında bir post var o sayfayı size göndereyim bakın isterseniz. Süt insan vücudunda en zor sindirilen besindir. Kaldı ki bebekler çocuklar için bağırsakları çok hassas olduğu için daha da zor sindirilir. Fermente ederek yoğurt kefir ve şirden mayası ile yapılan peynirler çok faydalıdır. Diyetisyenalican hesabına girip orada süt ile ilgili paylaşılan bilgiyi okuyabilirsiniz. keza birçok doktor bu konu hakkında çok fazla paylaşım yapıyor. Sevgiler 🌸
ElmarNarmin Minik_kusummm Post açtınız, sordunuz, söyledik. Neden dalga geçiyorsunuz? Yaptığınız çok ayıp gerçekten. Bildiğimizi, okuduğumuzu paylaşıyoruz. Fikrimiz bu kadar önemsizse neden buraya soruyorsunuz?
159191 Minik_kusummm hiç bişey olmaz bi takmışlar süt zararlı cici bebe zararlı böyle düşünen vermesin vermek isteyene de engel olmasın kimse çocuğunu sokakta bulmadı herkes en iyisi için uğraşıyor ben kızıma veriyorum ve yeğenlerimin hepsi cicibebeyle büyüdü 13 yaşına geldi şükür daha bişey olmadı çocuğa
Minik_kusummm 159191 aynen cnm çok haklısın bi anne evladi icin en iyisini düşünür zaten cici bebeninde sutunde fazlasinin zararlı olduğunu bende biliyorum ben sadece gaz yaparmi diye sordm daha önce hiç uyutmadan süt vermedigim icin internetten baktim 1 yasindan sonra verilebilir yazıyor 🌼💕