BuseBlt Asyamaslan bizim enfeksiyondan yoğun bakımda yatmıştı. Allah yardımcıniz olsun. Tez zamanda sağlıkla kavuşun İnşallah 🙏
tubiiik_ Asyamaslan allah tez zamanda kucagina almayi nasip etsin neden kuvezde peki benim kizimde 17 gun yatmisti 34 haftalik dogdu
Asyamaslan BuseBlt ne kadar süre kaldı şu anda küvezde çok üzgünüm çok kötüyüm perişanım .. içim yanıyor onu orada koydum da geldim
BuseBlt Asyamaslan 7 gün kaldı. Üç gün yanımdaydı kontrole gittiğimizde orada bıraktım geldim o anlar çok kötü ama hep saati gelse de görmeye gitsem diye bekledim. Ailem sayesinde onun için kendime iyi bakmaya çalıştım ben iyi olursam sütüm olacak ve o da iyi olacaktı çok şükür oldu da 🙏 sizde önce bebeğiniz için kendinize iyi bakın ki o çıktığında daha iyi ilgilenin. Tekrardan geçmiş olsun
Asyamaslan tubiiik_ benimde 35+6 da doğdu .. neden olduğunu bilmiyorum, doktor bir şey demiyor, erken doğum diye aldık diyor.. çol zormuş zaman nasıl geçti ? Saniyeler geçmiyor, ölüyorum sanki..
tubiiik_ Asyamaslan evet gercekten zor bi zman ama senin iyi olman lazim cunku senin suanki halini hissediyo ben 17 gun boyunca kuvezde gorememistim sut sagip yolluyordum esimle allah sabir versin canim kotu bisey dusunme kuvez bebekleri cok gucludur allah bagislasin canim
Ebrar444 Asyamaslan seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun bende 37.haftada doğum yaptım ciğerleri gelişmemişti 17 gün kaldı o günler ölüm gibi geldi ama bebeğim sağlıklı bir şekilde çıktı en önemlisi o tabi üzülme sütün kesilir bebeğini düşün onun sana ihtiyacı var ben kendimi hep böyle motive ettim 🌸
Ikizannesi5 Asyamaslan neden dolayi kuvezde acaba haftası mükemmel güzelmiş ben 3 ay bekledim o yolu cok ama cok zor 😔
tubiiik_ Asyamaslan cok iyi allaha sukur ne yazikki 1 hafta zar zor emdi sonra emmedi cok zorladim ama emmedi
Nursenac Biz 2 hafta solunum sıkıntısından yattık. Doğar doğmaz küveze aldılar. Çok şükür şimdi iyi yanımda uyuyor 🙏. Rabbim sağlıkla sıhhatle bir an önce kucağınıza almayı nasip etsin :)
Asyamaslan Nursenac ciğer geliştirici vurmadılar mı solunum desteği nasıl oluyor?? Ağzına hortum falan mı sokuyolar? zaman geçmiyor benim için bende yanımda yatsın istiyorum. Nasış geçecek ben ne yapacağım 😢😢😢
tubiiik_ Asyamaslan ilk damar yoluyla beslediler emme refslesi gelince ben sut sagip yolladigim icin biberinla beslediler dogumdan 3 gun sonra covid oldugum icin bebekle temas haline izin vermediler oyuzden mecbur biberona verdiler
Nursenac Asyamaslan ben 38+5 te doğum yaptım o zamanda gerek yoktu. Aynen entübe idi . Yavrum için ümidinizi kesin dediler. Biz çok dua ettik sabırla bekledik 2 hafta sonunda kavuştuk. Normalde hortumla besleniyordu. Bi pazar günü içime çok büyük sıkıntı düştü dedim gitmem lazım görmem lazım gittim ki yavrum biberonu tutmamış. Emzir dediler . Memeyi tuttu. Tüm gün uğraşmışlar biberonu alsın yutma refleksine bakalım diye. Benide içeri almamışlardı yalvar yakar girdim. Emmesine takılmayın siz bol bol sütünüzü sağın verin onlar veriyor zaten . Kucağına aldığında da meme tutmazsa bile sütünü biberonla verirsin bu takılacağın en son şey olmalı :) edebildiğin kadar dua et sabır et ve moralini çok yüksek tut. Rabbim acılarını göstermesin.
Nursenac Asyamaslan anne karnında strese girmiş yavrum ondan kaynaklıymış . Çalışıyordum hamile iken hemşireyim covit dönemi çok ağır şartlarda çalışmıştım. Sizinki kaç haftalık doğdu? Şimdi bol bol uyu dinlen yaramaz geldiği vakit uyku eline geçmeyecek denendi 😅