ikikoalaanasi Melekannesiiiii beklediğim kadar zor geçmiyor. İnşallah böyle devam ederiz 😅 baş ağrısı çok kötü oluyor ya, bide aç karnına 😏 Allah şifa versin
AyazMerve Melekannesiiiii Dün ilk olmasına rağmen gayet iyiydim ama bugün gözümü açamıyorum baş ağrısından 🥺
demetdemircioglu Baş ağrım olmasa iyi gidiyo bide abur cubur krizim geliyo arada 🤣 agzim boş durmazdi benim 🙈
siyah3430 Melekannesiiiii arada bi kahve içme isteği geliyor dur kızım niyetlisin sen diyorum nefis işte çekince çekiyor 🤭
Rumeysa28 Melekannesiiiii elhamdülillah 3 gündür iyiyim emzirdiğime rağmen hiö ama hiç sıkıntı yok ne kadar şükretsem az 🤲🤲🤲
-erCansu- Melekannesiiiii beni su çok zorluyor sigarada içiyorum aslında ama inankı su krızım daha agır basıyor 🤣
Elaninannesiiii Melekannesiiiii aaayyy tek istediğim sigara🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Çok şükür yavrum hiç yormuyor beni
Babybloom Melekannesiiiii valla zorlanıyorum ne yalan söyleyeyim. İki çocuk ikisi de ilgi istiyor. Tüm gün ayaktayım. Yarın işe gidicem en azından çalışırken aklıma yemek su gelmez diye umut ediyorum.