SenaNil Merhaba kızım 5 ay 12 gün normalde 1 saat 40 dk 2 saat felan uyuyordu, şimdi hep yarım saatte uyanmaya başladı sebebi bilen var mı? Bizimle aynı dönemde olan var mı
Gizemissss SenaNil 5 ay 22 günlüğüz. Bende böyle bi post açmıştım. Yarım saat uyuyor sadece. Ne yaptıysam uzatamadım ya
Busemehmetbora SenaNil canım benım bebegım 4 ay 22 gunlık ama 1 haftadır oyleydı normalde ayına gore uyue . Diş sıkıntısı basladı bızde bırde dr demır ılacı vermıstı bebısı cok kotu yaptı gaz ca dun kestım . Bırde sanırım atak olabılır dun bırı yazmıstı atak olabılır ınternetten atak hesaplamaya bak
Anneyimmmbeen e1if destekli derken yastık vs gibi mi ? Benim bebeğim 4 aylık gündüz uykuları yok gibi en fazla yarım saat uyur uyanır bazen yastıkla uyuyor acaba ondan mı, allahtan gecesi iyi
GamzeGoktas Diş çıkarıyordur belki annesi benim kızımda 5 ay 15 günlük bi ara düzelmişti şimdi yine düzensiz olmaya başladı huysuz oluyor ara da bir
SenaNil GamzeGoktas diş olabilir kulaklarını sürekli çekiyor sancı olabilir ama her uykuda 30 dk olması dişleriyle ilgili olmaz diye düşünüyorum 😒
SenaNil Busemehmetbora sizin ki uyku regresyonu olabilir o dönemde yaşadık biz de her yarım saatte uyanıyordu
2cocukannesi__ SenaNil ever 5 Ay 12 selamlar olsun yarım saatte bir uyanıp tekrar uyutuyorum biliyorum ki uykusu var
Ysm2019 SenaNil uyanma döngüsünü bulup takip et tam o uyanmaya yakın nasıl uyuttuysan mesela pış pış öyle yap sadece böyle uzar mesela ben şu an kızımın başında bekliyorum döngüyü yakaladım pış pış ladın uykuya devam etti ben olmasaydım uyanacaktı
Sblatc Ysm2019 kızım 4 aylık oldu 2.ayda beri genelde 45 dk falan uyur asla uzun uyumaz. İlk 3 ay kısa uyuması normal diye duydum ama o döngüyü tam olarak nasıl anlıycam. 45 dk uyuyup uyandığında uykusunu almış olarak kalkıyo gibi. Bazen 40 45 50 dk uyuyo. Ne zaman ayarlıycam ve nasıl yapıcam tam olarak
Busemehmetbora SenaNil canım atak donemı bitti bızım o donem hıcbır sey yasamadık yenı oldu bugun demır ılacını kestım dr gozetımınde cok sukur duzeldı ama dişte yokluyor tabı
Prettymom SenaNil benim kizim su an tam 4 aylık. 3 gündür gündüz uykuları yarim saate düştü uyanınca tekrar uyutmaya çalışıyorum gözü gider gibi oluyor tekrar uyaniyor. Basında bekliyorum öyle sıçramiyor da direkt gözünü acıyor. Bu da uyku gerilemesi mi aceba gece böyle bir durum yok ama🙄
ttugceymenn Prettymom Acaba kızınız ne kadar uyanık kalabiliyor benim kızım da 4 aylık olacak en en en fazla 1.30 saat uyanık kalıyor genelde 1 saat sonra ağlamaya başlıyor ne zaman uzuyor acaba 🤔