SelviCan 1 ay 20 günlük bebeğimin sarılığı geçmiyor hemen hemen 40 gündür sarılık var nasıl geçecek acaba başına gelen var mı ? Bütün tahlilleri çok şükür temiz çıktı ama yine de geçmiyor
Buse_efe SelviCan benim bebeğimde atlatamadı baya 17 lere kadar çıkmıştı hatta sonra düzeldi kendiliğinden
Themamacita SelviCan bizimki de 24 günlük sarılığı geçmiyor hiç azalma da yok gibi en son 14. Günde 12.8 çıkmıştı hala öyle sanırım
Haffuse Uzun surer canim sararmasini gecmesi… Tahlilkeri iyiyse, endise etme yavas yavas acilacak 2. Ayina dek uzar… Benim kizim da uzamus sarilik yasadik, doktor bana bunkari soykedi…gozu sapsariydi yeni yeni gecti🤗 2 aylik okduk
SelviCan Moon_Light suan değeri kaç bilmiyorum en son 17.8 di bir hafta önce ama hiç bir değişiklik yok
Dila97 Ndrg-12 benim oglumda 16 ydi surekli emzriyodum ama gecmiyodum 2 bucuk aya yaklasmistik banyo yaptirdik annemle bi anda idrarini yapti bildginiz sap sarı ondan sonra her gecen gun eli yuzu acildi yavas yavas gecti idrardan atti yani sukur gecer sizinkide insallah♥️
Beno Mama ve süt beraber kullandık bir haftada çok geriledi salı günü kontrolümuz var doktor kan almaya bile gerek kalmayacak gözle bile anlaşılır dedi gerçektende öyle bebek pembe beyaz oldu 😁 Birde eniştem kadın doğum uzmanı şöyle birşey tavsiye etti evde güneş gören bir koltuğa sabah güneşine denk getirip bebeği yatır gün ışığı alsın dedi hergun camın önünde ışık alacak şekilde yatırıyorum yarım saat falan biz atlattık şükürler olsun.nacizane tavsiyelerim
SelviCan Beno bende iki gündür güneş ışığına tutuyorum biraz daha tutayım hiç bişey fayda etmiyor gibi geliyor mama da kullanmamı tavsiye etmiyor
Sevdegulum Bizde uzamış sarılıkta mücadele ediyoz ne zaman geçecek acaba dün 9 du sürekli emziriyoruz da 😔😔
SelviCan Sevdegulum muhtemelen bizim ki de uzun satılıkmış çünkü tahlilleri falan temiz çıktı doktor uzamış sarılık dedi
Dila97 Bbilgilii vallahi 4 aylik olana kadar bebegimi baya esmer saniyodum sarilikdan dolayi oyleymis meger 🤦♀️3 aylikken tamamen gecti 4 aylikkende tam ozune dondu gozlerindeki sarilik 1 haftada duzeldi😊
Ndrg-12 SelviCan karaciğer değerlerine bakıldı mı? Yada karaciğer ultrasonu çekildi mi? İdrar testi vs yapıldı mı? Yüksek geldi bana biraz
Beno SelviCan yani ben bir kutu Aptamil denedim karnı hep tok oldu sürekli kaka yaptı neredeyse yarım saatte bir süt içti mama yedi kakayla attı sarılığıni