Meralminahalil İyi akşamlar kızlar doğum yapalı 8 ay oldu ilk başlarda böyle bişey yoktu şu son bi kaç aydır korkuyorum 🤐 ölüm geliyor aklıma sürekli ya ölürsem kızım annesiz kalırsa diye düşünmekten kendimi alamıyorum 🙄 benim gibi olan var mı varsa nasıl atlattınız bu dönemi yardımcı olur musunuz lütfen 😩
Tuba Meralminahalil bendede ayni durum var.. ölümden ziyade hastanelil falan olursam diye ye korkuyorum. oglum meme delisi kesinlikle biberonu falan kabul etmiyor. sagilmis sütü bile icmiyor. sadece memeden kabul ediyor. o yüzden korku da büyük.. bana bir sey olsa kim bu cocugu doyuracak ne olacak gibisinden. Simdi yarim saatligine bile kimseye güvenemiyorum bide oglumu.. Allahim bizleri evlatlarimiza bagislasin insallah.
Dilekagrgn Meralminahalil kendimi yanlız sanıyordum aynı korkular endişeler başım ağrısa doktora gitmeler 8 aylık kızım hala atlatamadım bu korkuları hastalık hastası oldum çıktım 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Metindamla Meralminahalil biz de gurbetteyiz kimsemiz yok burda eşim işe gidince çok korkuyorum ya ölürsem diye bebek ağlaya ağlaya çatlar kimse duymaz :( :(
FeriDeniz Meralminahalil benim de aklıma geliyor. Ölmekten kendimden ziyade bebeğim için korkuyorum. Bunu düşündüğüm zamanlar dua ediyorum bol bol Allahım evladımı büyütebileyim, güzel günlerini görebilmeyi nasip et diye.
Aakyorulmaz0507 Walla önceden de korkardım ama anne olunca kaybetmekten de olmektende daha fazla korkmaya başladım allah geçinden versin.
Aakyorulmaz0507 Walla önceden de korkardım ama anne olunca kaybetmekten de olmektende daha fazla korkmaya başladım allah geçinden versin.
Meralminahalil Dilekagrgn bende öyleyim ölürsem ne olacak nasıl olacak ölmek istemiyorum diyorum kendi kendime 😩 şimdi değil diyorum hep çok kötü bir durum
Deletedmom137 Metindamla Maalesef bende de oldu.bu duygulardan.. Geçenlerde camı siliyom, aklımdan geçiyor.ya düşersem bebeğim de ağlamaktan helak olursa, kapı kilitli, kimse ulaşamazsa Daha daha seneryolar kuruyom. Ve gerçekten sıkıcı olmaya başladı...🤦🏻😕
CerenBulut Rabblm bizi evlatlarımıza bağışlasın onları da bize inşaallah 🤲🏻Bizde gurbetteyiz eşim askeri personel çok korkuyorum aklıma geliyo hemen başka seyler düşünmeye çalışıyorum Rabbim esirgesin 🤲🏻🤲🏻Kulun kula duası kabul olurmus dualarda buluşalım canlar
Meralminahalil CerenBulut rabbim eşinizi korusun inşallah size de uzun sağlıklı ömürler versin ailenizle beraber 🤲
R_y_M Bende o kadar çok hastayım ki bogazlar ileri derece de fena öksürük var gribim halsizlik de var geçen acile bile onu uyutunca gittim nedense benim de aklıma geliyor ya bana bir şey olursa diye bunu psikolojikmen kafaya yerleştirip kendimi daha da çok hasta ediyorum 😒 hele ki her ota boka aşırı şekilde çarpan kalbim evham var işte 😞
Meralminahalil R_y_M geçmiş olsun canım aynı bende öyleyim düşünmek istemiyorum ama aklıma geliyor işte 🤐
Pinkmoms Meralminahalil bende aynı durumdayım .. Nasıl geçecek bilmiyorum her an her saniye aklımda 😔😔😔
[silindi] Meralminahalil ben korkmuyorum ama ölürsem bebeğime annem baksın diye tembihledim herkesi çünkü eşim asla ağlamasına uyanamıyor ve kayınvalidem istediğim gibi büyütemez şımartır annem benden uzun yaşarsa eğitimci olduğu için ona gözüm kapalı emanet ederim. Benden sonra nasıl olur bilmiyorum ama Allah evlat acısı göstermesin 🙏🙏🙏
Meralminahalil [silindi] amin inşallah canım bende aynı şeyi eşime söyledim kızıma annem baksın dedim güvendiğim tek kişi o çünkü
Bircicekbirbocekannesi Meralminahalil 2 cocugum var biri dort aylık biri 3 yaşında hala var o korku içimde ölümden değilde ben ölünce çocuklarıma ne olur kimin eline kalırlar üvey anne gelirse onlara ne yapar paranoyası hala var ama eskisi kadar sık değil tabi ilk bebiste çok fazlaydı. Anne olmanın fıtratında var sanırım bu durum. Hep çocuklarının geleceğini düşünüp onlar için endişe etmek.
Deletedmom143 Meralminahalil kaygı bozukluğu başlangıcı bu. İlk önce bu şekilde başlar sonra beyninizin %90 ı nı siz istemeseniz de esir alır. O yüzden bi psikiyatri psikolog vs görünmenizi tavsiye ederim. Çünkü bende aynı durumdaydım ilaçla düzeldim 🤦♀️
Meralminahalil Deletedmom143 evet gitmeyi düşünüyorum aslında ama ilaç bağımlısı olmaktan da korkuyorum 🙄🤦
Mirac05 Meralminahalil annelik ne büyük vicdan sızısıymıs ya.. ben kendimi deli sanardim bunları düşündüğüm için hamileyken ya kaza yaparsam çocuğum olursa ya hasta olursam ona birşey olursa şimdi doğdu banyoda iş yaparken ya kayıp düşsem bayılsam çocuk cırılır nefessiz kalırsa ya ben ölsem çocuğum napar birine anlatsak belki güler ama annelik bu iste evlatlarımız Keşke anneler olumsuz olsa 🙏
17062019 Mirac05 aynıyiz sirf bu düşünceler yüzünden kapıyı kitlemiyorum. Buyuk oglum 5 yaşında onu tembihliyorum bana bise olursa yukarı cik yengene haber ver diye🤣