Nilkiz Gece beslemek için uyandırıyor musunuz peki. Benim kız gece 11 gibi uyuyor 4 e kadar. Arada 5 saat var çok diye uyandırıp beslemeye çalışıyorum bu sefer de genzine kaçırıyor. 4 ten sonrada saat başı uyanıyor. Bi çözüm bulamadım.
Elif_meva Nilkiz bebeginiz kac aylık acaba benim kızım da öyle gece 1 de uyudu 6 da kalktı 2 aylık olduk şoktayım hiç böyle hayal etmemiştim 2 3 saatte bir uyanmalar çabuk bitti🥲
Alparslanveaybars Benim oğlumda 44 günlük 2 3 saatte bir 90-120 CC arasında değişiyor bebegine su veren var mı aranızda ?
Pandispanya Ebrunun_egesi hipp combiotk kaka için birebir. Kesin düzenler cnm biraz tuzlu parası ama değer
Pandispanya Alparslanveaybars günde 1 falan cnm doktora sordum maksat dudağı ıslansin diyorsan ver dedi. Mamada su olduğu için gerekli değilmiş ama ben ağzını sapirdatinca kuruluktan veriyorum
_fatma0666 Gizemlim benim bebeğim de 2 ay 13 günlük biberonla mama içemiyor bilmiyo emziriyorum ama doymuyor galiba nasıl alışacak biberonla bilmiyorum
Annesininkuzusu01 Gizemlim Biz 1-3 ay arası 80ml içiyorduk. 3. ayda 100ml 4. ayda 120ml oldu şu an 5 aylık hala 120 gidiyoruz bakalım
Pirayeada Benim bebeğim doymuyor doymayinca ağlıyor 12 nisanda 2 aylık olacağız.. 3 saatte bir 100 veriyorum geceleri 4 5 saati bulunca 110 veriyorum..bazi bebekler ne güzel 90 larda gidiyor benim ki doymuyor demek bebekten bebeğe fark var
Meleklianne Ebrunun_egesi canım aptamıl ve bebelac goldda bızde oyle sorun yasadık nurse harveys kullanıyorum bıde colinox damla. Mamayıda sma optıpro ıcıyo kakasını gayette guzel yumusak yapıyo sma deneyebılırsın
Elif_meva Nilkiz benimki 2 aylık yeni oldu daha tam 2 aylık gündüzleri hep kuş uykusunda hiç bi iş yapamıyorum gece de deliksiz uyuyo
nefesinannesi33 Derya2867 ben uğraşıyorum mecburen alıyor ama böyle söylene söylene gözümün içine bakıyor çek ağzımdan diye ama inat ediyorum çünkü aç yani meme veriyorum alıyor ama ne yutkunma var ne bişey sütüm yetmiyor sürekli yapmıyor ama benim kızım arada bir yapıyor ama çok ağlıyor biberon da değiştiriyorum arada