Demura Günaydın, Bugün oğlumla ilk kez misafirliğe gideceğiz. Henüz oturmayan bebeklerinizi misafirlikte neye-nereye koyuyorsunuz? Ana kucağını götüremeyeceğiz sling veya kanguru mu lazım ya da ne yapmak lazım bilemedim 🙈
Madam Demura ben hep pusetini götürdüm onda durdu kanguruyla siz otururken duramaz yani yada vebek minderi varsa götürün ona yatırın ama pusetini alın çocuğun yani
Ervakts Demura pusete koyuyorum bazen de battaniyesini sererim gittiğim yerdeki koltuğa orda yanında dururum otururum
Demura tubiiik_ bebek arabasında uzun süre durması sıkıntı olur mu bilemedim ama kucağımıza da alırız zaten herhalde çok uzun durmayız. Teşekkür ederim 🌸
Demura Madam arabamız biraz küçük, bebek arabası zar zor sığıyor ama halledeceğiz bir şekilde artık. Teşekkür ederim 🌸
tubiiik_ Demura peset minderleri var alttan destekliyo suana kadar hic bi sikinti olmadi allaha sukur rica ederim
2209 Demura gittiniz yerde musaitolan tum koltuk vs koyabilirsiniz.nasilsa yanındasinjz. Telas etmeyin :)
Demura 2209 sürekli yatmayı da sevmiyor artık 3 aylık oldu da bakalım ilk kez olunca bi heyecan yaptım, teşekkürler 😊🌸
Bebegimicin1 Demura ben puset alıyodum birde kusete oyuncak asmak için çıngırak gibi renkli dikkatini çeken halıya battaniye ser yere koy yuvarlansın döndün dursun tabi koşup zıbkwyan başka çocuk yoksa
Demura Bebegimicin1 başka cocuk yok ama oğlum 3 aylık, yuvarlanma falan yok düz yatıyor o zaman da cabuk sıkılıyor ama yine de biraz vakit geçirir herhalde o şekilde, teşekkürler 🌸
Demura Toprak2509 dışarıya çıkarken biz de öyle yapıyoruz ama şimdi arabayla gideceğiz ev ziyaretine, Bebek arabasını arabaya sığdırabilirsek götürür orada altını sileriz artık.