Onca sağlıklı beslenmeye,süt arttırıcı çaya,vitamine,damlaya,su’ya rağmen ilk evladımda sütüm az gelirdi mama takviyesi yapardım.Şimdi 1 aylık bebeğim var yine sütüm az geliyor. İkincide kendimi ilkinde olduğu gibi yıpratıp üzmeyeceğim diye düşünüyordum ama öyle olmuyormuş. Tam bir saat boyunca emzirdikten sonra bebeğim açlıktan ağladığında mamayı yetiştirmeye çalışmak o an nasıl üzüyor beni anlatamam. Geçen gün mamayı içince o ağladı ben ağladım defalarca özür diledim öperek.Öyle çaresiz ve üzgün bakıyor ki o an kayboluyorum o masum bakışlarda 😔 Mochi ile sadece sabahları gece uyuduktan sonra bir göğsümden 30 geliyor en fazlası bu. Bugün 10 ml geldi mesela. Akşama doğru olan da azalıyor zaten.Bu arada her yolu denedim sağlıksız beslenip şekerli gıdalara da yöneldim sağlıklı beslenip bol su da içtim her vücut farklı tabi bana yani sütüme iyi gelen tek şey uyku. İnsanlar bana her annenin sütü olur süt yok diye bir şey söz konusu olamaz senin yanlışın var diyorlar üzülüyorum.Var mı benim gibi olan ? Sütü yetmeyen bir ben miyim? Neler yapabilirim ? Yanlış yaptığım bir şeyler mi var anlamadım 🤷🏼♀️