1prens-1prenses Merhaba oğlumun 2 yaşına kadar gelişimi çok iyiydi yaşıtlarından ileriydi. 1 yıldır bayağı yavaşladı boy 101, kilo 18. Anneler sizin düşünceniz benim için çok önemli doktora götürmeli miyim boşuna mı telaş ediyorum?
Minik_kusummm 1prens-1prenses hareketlendigi icin gayet normal bence zten o hizda kilo alsa obezite olur çocuk bide genelde me kdr kilolu cocuk varsa iki yaşındam sonra çok zayıflıyor nadir oyle tombul kalan demekki normal bişey tanidigim varfi boğum boğum iki yaşına geldi baya zayıfladı iştahsızlık da olmus onda
Morcivert061 1prens-1prenses kizim 3 yaşına girecek boy 94 kilo 14. 1 senedir sadece 1 kilo aldı ama doktor gelişimi çok iyi dedi. Kiloya çok takılmayın.
Ipegim 1prens-1prenses bakın persentil aralığında mı? Kilo önemli değil ama boyu uzuyorsa zaten gelişimi devam ediyordur
1prens-1prenses Minik_kusummm aslında kilodan ziyade boya takılıyorum.Çok teşekkür ederim cevabınız için aynen çokkk hareketli bir çocuk
Aselbalininannesi 1prens-1prenses boyunun neresi kısa yapmayın lütfen ya öyle yazanlara kulak asmayın tanıdığım 4 yaşında cocuklar var o boydalar
1prens-1prenses Ipegim aynen, ama bi anda yavaşlamasından dolayı tedirgin oldum eksiklik mi var acaba diye. Yemesi iyi kemik suyu kullanıyorum çoğu zaman kısa bi süre öncesine kadar da balık yağıda veriyordum. Son zamanlarda dikkatimi çekince kafama takıldı bu durum
Ipegim 1prens-1prenses kızımda 3 yaşında bayadır ölçmedim ama önden gidiyor o da eşim uzun boy biraz da genetik
1prens-1prenses Ipegim eşim 1.92 evet genetik etkili. Bu da öndeydi birden oldu. Bebeğim var Bi yıldr neredeyse doğru düzgün çıkmadım evden bi baktım durum bu
Hzl72Msl 1prens-1prenses benim kızımda 3 buçuk yaşında ve 14 kilo boyu da 101 cm takıntı yapmayın kendinize çok hareketlendikleri için kilo almıyorlar kaç defa doktora sordum normal dedi boyu ve kilosu
merve5561 1prens-1prenses kızım 3.5 yaşında şuan boyu bilmiyorum ama 3 yaşında 101 cmdi kilosu da 13.5-13.7 arası gidip geliyor bu zamana kadar yemesi çok kötüydü 10-15 gündür biraz daha iyi ondan zayıf bu kadar yani sizin çok çok iyi kilosu
1prens-1prenses merve5561 inşallah iştahı daha da düzelir kızınızın; aynen kilosu iyi bizimkinin dediğiniz gibi 💙