Cik Hanımlar yavaş akışlı biberon arıyorum önerisi olan varmı dr browns nasıl acaba nuk kullanıyorum diyet mamamız çok sulu bebeğim içerken çok hava yutuyor ters çevirdiğimde çeşme gibi akıyo biberon 🍼 kaşıkla ver falan diyenler olacak ama oraları geçtik artık kaşıkla içemiyor eds mds hepsini denedim diyet mamasından önceki mamamız koyuydu sorun yoktu ama bu çok sulu bzm için kötü bir durum içtikten snra birde mamayı şor diye kısma sorunu var 60 cc den fazla veremiyorum emziriyorumda ama sütüm çok azaldı yetmiyor ağlıyor iki üç çekişte bitiyor :((
annetatlisi Cik ben yurtdışında yaşıyorum burada mom diye bır marka var gayet yavaş akışlı antikolik çok memnunum temızlemmesıde çok basit
busrakigili0 Bende chicco kullanıyorum, 0+ başlıklı olanı tek delikli hemde antikolik çok memnunum. Ucu da anne memesi gibi oğlum yeni 3 aylık oldu avente geçeyim dedim tutmadı yine chiccodan devam edicem sizde deneyebilirsiniz.
cgn dr brown kesinlikle. avent ve lansinoh ta genzine kacırıyordu, dr brown da da kacsada onlar kadar değil. ayrıca hava yutmasını minimize ediyor.
Cik cgn oeki onda geniş ağız mı kullanmalı bzmki şuan geniş ağızlıda birde kaç delik var dr browns ta
yaprak_34 Cik lansinoh kullanıyoruz 10 aydır memnunum.Uc kısmı yumuşak ,ters çevirince süt akmıyor illa bebeğin çekmesi gerekiyor ,ayrıca hava çıkma yeti var .antikolik özellikli
Aafy Ben hem avent hem lansinoh aldım avent daha hızlıydı bebeğim öksürdü onu bıraktım 3 buçuk aylık bebeğim ilk günden beri lansinoh kullanıyorum
Tnsunal Benim bebeğimde başlarda biberon alıodu yeni doğduğunda alışmasın die sürekli emziriodum 5aylık oldu ama biberonu suan almıyo biberonumuz avent ucu cok sert gelio galiba emzikte emmediği için bunuda ona benzetti işe başlıcam cok zor olcak anne gögsüne en yakın hangi biberonu önerirsiniz
busrakigili0 Tnsunal chiccoyı denemediyseniz tavsiye ederim ucu çok yumuşak, yazdığım gibi benim oğlum chiccodan sonra aventi reddetti midesini bulandırdı tutamadı hiç. Chicconun 3m veya 6m uçlu olanlarından alabilirsiniz bazı bebekler çok hızlı akış sevmiyor çocuğunuza göre bakın isterseniz.
Cik Tnsunal çok zor oluyo canım gerçekten allah kolaylık versin istersen kaukçuk uçlular çıkmış yumuşak onlarındene bnm nuk ta iyiydi ama mama çok sulu
BegumIscanTunc Cik tomme tippe kullanıyoruz tek delikli ve yavaş akım biz çok memnunuz sizde memnun kalırsınız eminim