Anneyim_35 MeteNaz ben satıyorum ama fiyat olarak ne kadarlık bişey düşünüyosunuz bilmiyorum birde ben izmirdeyim
mermik Anneyim_35 bunun çok benzeri var bende. Asiri kullanışlı. Alınacak en mantıklı ebeveyn kontrollü bisiklet
Anneyim_35 mermik evet çok kullanışlı gerçekten benim bebek arabasını kullanıyorum şu anda bisikletle ikisi arabaya sığmıyor satılırsa satmayı düşünüyorum satılmazsa da zaten bebek arabasıyla işim bitince kullanırım
Anneyim_35 MeteNaz evet bire bir aynı toplasam 10 kere kullanmadım bebek arabası kullanıyorum küçük bebeğim var bisikletle beraber sığmıyor arabaya bu sebep den çok kullanamadım 450 ye satıyorum
mermik MeteNaz ben satmiyorum 🙂 depoda duracak. Ablama falan lazım olursa diye. Ama hanımefendinin sattığı ürün gercekten cok guzel. Bütçenize uyarsa degerlendirin
Winnithepooh MeteNaz merhaba a ben pandali olandan kullanıyorum her yer onla gidiyoruz cok işimi görüyor gercekten alın deri m mesela müzik kismi bozuldu aldim ümit bisikletten firma parasıyla tedarikçi ediyor misal sonrasında parçaları bulmakta önemli bence
MeteNaz Winnithepooh ya ben katlanır istiyorum. Çok üst modellerde var bu özellik. Bazı orta sınıflarda da var ama üretim durmuş. Belki bir ihtimal buradan bulurum diye düşündüm.
Winnithepooh MeteNaz anladim katlanır pahalı olur tabi inş bulursunuz 2. El sitelere bakın bence birce vardır kesin satan