Senayyy cok zorlu bi surecti toplam 4 ay diyet yaptim sut ve sut urunleri yasak peynir yogurt tereyag cikolata tum paketli gidalar yasak yumurta tum et urunleri yasak bazi ekmelerin mayasina bile sut koyuyolarmis alirken her firina mutlaka soruyodum herseyin icerigini okuyodum oyle yiyodum icinde sut tozu peynir alti suyu filan olabiliyo paketli gidalarda sutumde azalmisti diyet yaparken doktor alerji mamasi yazdi ucreetsiz alabiliyosunuz tum vitaminler iceren hap iciyodum bide kalsiyum hapi doktorum icmemi soyledi ama bebegimin huzursuzlugu yine tam anlamiyla gecmemisti kusmasi durmuyodu cok kusuyodu memeyi hep reddediyodu ayakta pislislayarak emziriyorum o derece yani gunde belki 50 kere kusuyodu emmekte istemedi sutten kesildim kesildikten sonra bebegimin kusmasida gaz sancilarida uykusuda duzene girdi huzursuzlugu gecti mama+ ek gida gidiyoruz suan emmeyi biraktiginda sadece mama aliyodu 6 aya kadar emzirdim cok ugrastim hic pes etmedim ama istemedi ac kaliyodu istemiyodu mecbur mama verdim suan 8 ay 14 gunluk cok sukr iyiyiz ama daha bebegim hala ne yumurta ne sut urunu nede et urunleri yiyebiliyo doktorum 9 ayinda yumurtayi vermeyi deniceksin dedi onun disindada yogurt peynir filan 1 yasina kadar denemek yok dedi cok zorlu bi surec insallah kolay atlatirsiniz