Tugce88me 11 aylık bebeklerim. İlk kez. Gördüğü kimseyi yabancılamıyorlar ve ben işim olduğunda. Ananesi baktığında hiç beni aramıyorlar gelmişmiyim gitmiişmiyim hiç önemi yok ve bu duruma çok üzülüyorum Acaba bebeklerle aramda güven sorunu. Mu var herşeyi düşünüyorum lütfen yardımcı olun 😔
Nyles2019 Tugce88me benim oğlumda öyleydi ben de çok kafama takıyordum öyle böyle değil.Yurt dışına gittik oradaki babaanneyi dedeyi bile ilk kez gördüğünde hiç yabancılamadı.Şimdi 3 yaşında aşırı sosyal bir çocuk ama bana aşırı düşkün ben olmadan babasıyla dışarı bile çıkmaz düşünün.Ama hala kendini sevdirmeyi sever dikkat çekmeyi sever ☺️ Doktordan bile Korkmaz iğneden vs çok çok akıllı.İlerleyen zamanda değişiyor kafanıza takmayın.😊bu arada oğlumda tek ben ilgilendim kimse yoktu çevremde ona rağmen böyle idi.
ikikoalaanasi Tugce88me ay ne güzel işte. Benim kızım yabancıları garipser yakamdan ayrılmazdı altı aylıktan bu yana. Şu an 3 yaşına girmek üzere hala daha öyle kolay kolay yaakın olmaz kimseye. Oğlum öyle değil ama 8 aylık herkese gider ağlamaz. Hiç böyle düşünmemiştim 🤔
[silindi] Tugce88me bebekken güvenli bağlanmayı başarmıssınız. Sizin onu bırakmayıp döneceğinizi bildiği için size bagımlı değil gideceğinizden korkmuyor. Güvenli baglanmanın önemi böyle durumlarda cıkıyor ortaya üzülmeyin aslında cok iyi birşey bu.
Cennet-Eserr Tugce88me aksini düşündünüz mü hiç belkide size güveniyor gidip geleceğinizi bildiğinden emin diye sizi aramıyor ağlamıyor. Aksine gidip onu bırakacağınızı düşünse bence çok ağlar huysuzlanırdı. Benim oğlumda ben kuaföre falan gittiğimde 1,5-2 saat durur yani aramaz huysuzlanmaz aksine güvenli bağı kurduğuma da çok eminim. Gün sonunda tekrar onun yanına gelceğimi bilir
Tugce88me Nyles2019 bende ikizlerime tek bakıyorum arada annem sadece destek olmaya geliyor acaba dedim güvenli. Bağ mı yok aramızda çünkü anne sütü de çok alamadılar ama herşeyleri ile ben ilgilenirim çok üzüldüm kaç gündür kendimi yiyorum
ftsdmrhn Benimki de öyleydi 14 aya kadar falan. Şuan 16 aylık bir odadan diğerine geçersem ağlamaya başlıyor, eve ilk kez gördigi biri geldiğinde bacaklarıma sariliyo ki önceden herkesin kucağına giden çocuktu. Zamanla değişiyorlar üzülmeyin.
Tugce88me ftsdmrhn 35 haftalık doğdular düzeltilmiş 10 aylıklar acaba daha küçükler mi dicem ama bebekler. 6ayda yabancılaşmaya başladığını duydum. Yine de saollunn bi nebze rahatladım gibi 🙏
Nyles2019 Tugce88me benimki sürekli emdi hatta kardeşine hamile ilken bile emdi.bence emzirmeyle alakalı değil çocuğun karakteri ile ilgili.Kendinizi suçlamayın.Eminim harika bir annesiniz❤️ Zamanla değişecekler göreceksiniz 🍀
Tugce88me ikikoalaanasi benimde hoşuma gidiyor. Sosyal olmaları ama bakımları ile ilgilenen kişi benim ya ufak da olsa bi ayrıcalığım olsun isterdim en azından gitmişim gelmişim onu fark etseler di
Tugce88me [silindi] bende tam tersi okudum güvenli bağ anne odadan çıktığı zaman. Tedirgiin ve kaygılı olur diye biliyordum biraz da ona kafayı takmadım değil işin gerçeği
ikikoalaanasi Tugce88me sosyal olmaları çok güzel bir şey. İki evladımıda anlattım size. Karakterle alakalı durum. Üzülüp kafanıza takmayın, biraz aklı erince paçanızdan ayrılmaz 🤭
Nyles2019 Bu arada benim kızım 1 yaşında hiç kimseye gitmez anneannesi bile olsa.Kızıma da ben baktım oğluma da ama ikisi tamamen zıt karakter birisi aşırı sosyal insancıl herkese gider diğeri anne kucağı başka bir şey istemez
Tugce88me Nyles2019 azcık bende anne farkı istiyorum galiba çünkü ikiz bakmak tek bakmak çok zor o yüzden belki bu kadar üzüldüm ve kafama taktım
[silindi] Tugce88me küçükken öyle evet baglanmanın asamalarından biri anne arkasından aglamak ama büyüdükçe sosyalleştikçe annenin gitmeyeceğinden emin oldukları için böyle davranıyorlar ben de bu şekilde okudum hep.
Tugce88me [silindi] inşallah. Öyledir diyelim zamanla görcem artık 🤷🏻♀️ Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için🌹
Tugce88me ikikoalaanasi razıyım gibi şuan ne yalan diyim. ☺️Çok sağolun evlatlarınızla sağlıklı. Günler dilerim sizede
Tugce88me Cennet-Eserr gerçekten içimi rahatlattınız şuan nasıl iyi hissettiğimi anlatamam çünkü bende aşırı ilgiliyim bebeklerime hiçbir. İş bile yapmam sırf onlar mutlu olsun beraber. Vakit geçirelim diye ama başkalarına karşı da ilk kez. Gördüklerine karşı da öyle olunca acabalar oldu