Mevlana112 Bebeğim 4 aylik ve çok huysuz doktor dişleri çıkıyor dedi tetagil granül kullanan var mı acillll çok uysal olan yavrum susmadan ağlıyor havuç ve yeşil soğan dışında önerisi olan var mı
lyl0742 Mevlana112 doktor dişleri çıkıyor dediğinde herhangi birşey önermedi mi? Bizde 4 ay 11 günlüğüz üst damağı kızarık şiş salya ve kaşıma arttı huzursuz mızmızlanıyor ama doktorumuz 6. Ayı bulabilir çıkması dedi oyüzden birşey önermedi kullanmamız için siz sordunuz mu bişey kullanabilirmiyiz diye?
sarmaliklahana Mevlana112 mendilini ıslat düğüm at o da iyi geliyormuş. 6.5 aylık kızım hala belirti yok bende 2 paket tetagıl aldım ama kullanmadık daha 🙄
elaninannesiii Mevlana112 tetagil osanit kullanabilirsiniz, zeytinyağı karanfil kürüde çok rahatlatıyor, diş kaşıyıcıyı buzlukta değil buzdolabında biraz soğutup eline verebilirsiniz
KuzeyyAdaannesii Mevlana112 ben kullanıyorum kuzu iki saatte bir minik paketlerden açıp veriyorum ağzında anında eriyo zaten rahatlatıyor kullan hemde doğal kuzum
elaninannesiii Mevlana112 birkaç tane karanfili döv üstüne biraz zeytinyağı koy kavanoza kapağını kapat 1 gün oda sıcaklığında beklesin sonra diş etlerine masaj yaparak sür
menekseyagmr Mevlana112 ben kullanıyorum iyi geliyor. 2 saatte bir veriyorum aç ağzını dediğimde kendi açıyor döküyorum falan tadınıda çok seviyo. Dişi patladı bu aralar düzenli kullanıyorum