Aysenur348f tostosata ebe bana öyle söyledi ben kendi kendine geçer sanıyordum. Temizleme yolunu da kaşıntı yapabileceğini de ondan duymuştum
huzunkovankusu tostosata alerjik bebeklerde Konak çok inatçı olabiliyor ondan dedim ama şu an olması normal zaten siz ara vererek yapın
Hillora tostosata zeytin yağı asitli bir yağ doktorlar bebeklere önermiyor cildini yakabilir eğer doğal yağ kullanmak istiyosanız konak için hindistan cevizi yağını öneriyorum
Hillora tostosata birde hindistan cevizi yağı harici babe pediatrik konak önleyici şampuan kullanabilirsiniz ikisi çok iyi geliyor
tostosata Hillora trendyol da var mı acaba. Şu an uyuyamıyor kafasını kaşımak istiyor kundak yaptım ben kaşıdı bu sefer sağa sola sallıyo kafasını çok üzülüyorum
gossipannee tostosata canım konak bu eger fotoğrafta ki tarakla yaptıysan kabarmiştir daha önce uçlu tarakla haftada bir yapsan yeter
tostosata Hillora yıkadık 8 de uyumuştur kaşonınca yıkadık yok yine aynı. Kundak yaptım uyandı şimdi sallıyorum Of of
tostosata Bugün doktora gittik, daha sonra bu postu okuyacaklar için yazıyorum konak için yağ sürüp ters taramayın ben yaptım siz yapmayın enfeksiyon kapmış ve yanlış uygulama yapmışım. Siz dikkat edin yavrunuza :(