Baakpnr- sizin yorumlarınızı ve postlarınızı cok gördüm. Yarın kizim tam 4 aylık olacak. 2 gündür aşırı uykusuzluk çekiyoruz gündüzleri toplam 2 saat uyuyor o da 20 dk şeklinde 4-5 defa uyutmaya çalışıyorum. Büyük ihtimalle atak dönemine girdi ve uyku gerilemesi yasıyor. Bu dönemde yalnızım bebegime tek bakıyorum esim yogun çalışıyor tek başıma ilk bebegim ve cok acemiyim. bugün kac defa ağladım durup durup gözlerim doluyor. Yine uyutmaya çalıştım uyudu nasil sevindim hemen mutfaga koştum 1 kase çorba içeyim diye korkuyorum artik sütüm kesilir diye. 10 dk sonra kızımın sesi geldi yine uyanmis. Yattım yanına öylece ağladım 2. Ay atağında da böyle hissetmiştim. Evet geçiyor ama nasıl geçiyor cok büyük zorluklarla. Cok zor olsa bile evlat çok güzel bir sey. Biz annelerin tek ihtiyacı bence hem maddi hem manevi destek. Birisi bebeği ben sallayayim sen uyu dese. Veya al sana çorba yaptım yemek yaptım ye dese. Hiçbir sey olmasa da merak etme iyi olacak büyüyünce ozlersin bu günleri dese o bile olur. Benim 10 dk ilerimde kayınvalidem oturuyor. Biraz önce beni aradı. Oğlum iftara gelecek mi diye sordu. O kadar zoruma gitti ki, ben emziren bir anneyim kızım yemeği bugun cok yaptım gelin beraber yiyelim ya da cocuk durmuyorsa oğlum gelsin yemekten alsin siz de yiyin diyemez miydi? Benim ne yediğim umurunda olmadı. Sonrasında bir karar aldım ağlamayacagim,şikayet etmeyeceğim. Fakat günü geldiğinde de bebeğimi tek başıma büyüttüm güçlüyüm diyeceğim. O yüzden size de kendime de bunun gibi postlar açan bütün annelere de geçecek diyorum. Bebeğimizin emeklemesini de göreceğiz, yürümesini de,konusmasını da inşallah. Yeter ki sağlıklı olsunlar⚘