Lovelandik-55 Kızlar sadece merak ettiğim için soruyorum herkesin ibadeti elbette ki kendine ama oruç tutuyor musunuz bebekleriniz kaç aylık . Benim bebeğim 10 aylık olacak yeni yeni diş çıkarıyorlar ek gıda asla bişey tüketmiyor sadece emiyor. Bi kaç gün tutmayıp sonrasında tutacağım inşallah oğlum ek gıdayı tekrar yemeye başlayınca sizlerde durumlar nedir
Alpylmz2022 Lovelandik-55 1 aylıgız her sene tutardım ama yeni dogum yaptıgım için daha lohusalıgım nile bitmedi
Neslihan-55 Lovelandik-55 yarın 7 aylık olacağız ben bugün niyetlendim kendimi iyi hissediyorum biseylik olmazsa devam edeceğim
Kubra96 Lovelandik-55 15 aylik bebegm emziriyorum ama ek gidada aliyor benimki o yuzden bu sene niyetlndim tutmak icin bugnde orucluyum bi sıknti yok
Lovelandik-55 Alpylmz2022 yok sizin daha çok yeniymiş çok zorlanırsınız ztn seneye inşallah tutarsınız 🙏🏻
Lovelandik-55 Neslihan-55 oy maşallah Allah devamını getirsin dayanma gücü versin inşallah darısı benim başıma 🙏🏻
Ucmelek Bebeğim 5 aylık bende denemek istedim elhamdülillah tutabilmek nasip oldu, yaş hurma kabuğunu soyup yediriyorum devam sütü veriyorum uyurken koklaşarak emziriyorum çok şükür gayet güzel geçiyor Ramazan’ın güzelliği günümüzü de kolaylaştırdı
Yldz4747 Lovelandik-55 bene hem gribim hem de emziriyorum 1 hafta sonra 6 aylık olucak. Grip olduğum için baya zorlandım
Anything Ay benimki de 2.5 aylık. Bugün tutmadım ama yarın tutayım bir deneyim diyorum. Dini boyutlarını zaten biliyorum fakat ilerde ödemesi zor olacağından tutmak istiyorum. Sizce yanlış mı yapıyorum?
Alputkan Lovelandik-55 Ben bugün niyetlendim Oğlum 5 ay 20 günlük sabah iyiydi ama, sonraya doğru sütüm yetmedi zaten normaldede çok sütüm yok, sanırım bugünden sonra tutamıcam yada aralıklı devam edicem.
Bikedibikizannesi Lovelandik-55 benim kızımda 10 aylık ben bugün demek için tutuyorum gayet iyiyim sütümdede herhangi bir azalma gözlemlemedim. Eşim evde olduğu günler tutucam inşallah
Erguvn Anything işte küçük diye riske almak istemiyorum tutamayacagım sanırım. Susuz sütün olması çok zor
avokadosever Lovelandik-55 7 aylık tutuyorum ek gıda çok sevmiyor memeye çok düşkün şimdilik biraz halsizlik dışında bir sorun yok çok şükür