Birkullanici BalkizimBaloglum2 ay valla ben komşulara hamileyim diye duyurdum inşallah bu ramazan nasipleniriz😂
Nik_mik_yok Birkullanici Çeşmi Nigar çorbası Fırında antrikot Siyez bulgur pilavı Sebze sote Salata Ayran Sütlü kadayıf tatlısı
Sarelinagis Birkullanici Rus salatasina bayılırım😛 Bizim menüde ramazanda olmazsa olmaz tarhana çorbası tavuk sote ve sebzeli erişte var tatlı yapmadım henüz karar veremedim belki dedem alıp gelir
Birkullanici Sarelinagis bizim annemlerde ramazın ilk günü hep kuru fasülye tavuklu pilav yapılır .kendi evinde öyle geleneğim yok daha 😊
linamommmmm Birkullanici ezogelin, Fırında tavuk, pilav , bol yeşillikli Salata , içecek ayran birde çayın yanına ıslak kek🥰
Honki_Ponki Birkullanici Tencerede tavuk tandır yapcaktım eşim anası gile gitti diye vaz gectim kızıma ve bana galeta unlu fırında tavuk yanına patates püresi diyet kola bol yeşillik salatası tatlı yok 😁
Mervegold Birkullanici hımm sizede afiyet olsun allah herkese ağız tadıyla yedirmeyi nasip etsin rabbim oruçlarımız kabul etsin inşallah🤲🏻
rumeysalbayrakaya Birkullanici kızlar bu kadar çeşidi nasıl yiyeceksiniz 😅😅 ben yayla çorbası ve pırasa graten yaptım yanına da bi salata yeter iki kişiyiz zaten ☺️
Nik_mik_yok rumeysalbayrakaya biz minnakla birlikte 5 kişiyiz , 2 büyük çocuğum var onlar da oruçlu . İlk günün hevesiyle bol çeşit yaptım 🥰🥰
Eesay Birkullanici kıymayı ince kırmızı bibe, yeşil biber, soğan, maydanozla yoğurup tepsiye dümdüz koyuyorsun üzerne salçalı sos, azıcık iç yağ fırına atıyorsun. Beylere de vay be ne güzel yaptın diye gaz verip bi güzel yiyorsun 😂
ayseeeasln21 Birkullanici Terbiyeli havuç çorbası Döner Bamya yemeği Salata Birde lavaş acicam inşallah
Sarelinagis Birkullanici Benim kendi evimdede yok annem çalıştığı icin tüm ramazan ona yemek yapmaya geleceğim onlarda mutlaka tarhana çorbası pişer hergün istisnasız 😂
Honki_Ponki Birkullanici soğan ekilcek🙊🙈 bebem küçük😁 bide köy soguk 💨yaa akşamdan kalmıyoruz eşim kendi giderse kalıyor senin gelmene gerek yok dedi büyük kız gidicekti onuda bıraktırdı o yüzden gitmedim 😃