Birkullanici Ramazanakavuşturana şükürler olsun .allahım herkesin sofrasına bereket versin . benim menüm bu şekilde sizler nerler yapacaksınız, şimdiden hayırlı iftaralar . ezogelin fırında tavuk patates rus salatası kemalpaşa tatlısı
Deletedmom0099 Birkullanici çorbayla doyuyoruz diye çorba yapmıyorum. fırında tavuk patates, pirinç pilavı, salata, magnolia 😋
Divayorgun Birkullanici ay hiç acıkmadım ama çok susadım🥲 tarhana tencerede tavuk baget havuçlu patatesli pilav salata tatlıyla uğraşamam😶
iki_tospik_annesiii Birkullanici fırında tavuk patates pirinç pilavı ayran çorbası salata ☺️ tatlıya karar vermedim
Birkullanici Deletedmom0099 valla bende bi kazan ezogelin yaptım üç gün yeriz artık😂 bende ğilav yapacaktım da ezogelinde pirinç bulgur var diye caydım .
Birkullanici Divayorgun agiyet olsun canım dondurma eklersin sende tatlı olarak havalar sıcak iyi gider 😊
1balkizannesi Divayorgun Ne hikmettir ki bende normalde dayanamam oruca aama acıkmadm da susamadım da.
Aleynatnr45 Bugün kayınvalidemler çağırdı ilk gün diye oradayız ama yarın nasip olursa ben çağırmayı düşünüyorum onları eltimleri falan musakka et salata çorba pilav yapmayı düşünüyorum yanına bide tatlı ama tatlıyı bulamadım fikir veren olursa sevinirim simdiden iyi iftarlar 🥰
BalkizimBaloglum2 Birkullanici eline sağlık canim biz kayinvalidemdeyiz mercimek çorbası,sulu köfte,pilav,salata, yapmış
Mervegold Birkullanici hımm sizede afiyet olsun allah herkese ağız tadıyla yedirmeyi nasip etsin rabbim oruçlarımız kabul etsin inşallah🤲🏻