haziran6 Minisin_annesi açtılar mı okumaya devam hadı kaynanayı anlarım kayınpeder ne alaka yaa esın mı dedi sana dedi😁😁
haziran6 Noname21 ay ben delisiyim hergün yesem bıkmam 1 haftadır aldım ramazanı bekledım açlığa değecek bir yemek olsun diye 😂
haziran6 Minisin_annesi ay ya ne dedi ki benim ki de ağzından kaçırdı dedi bir oğlun olursa annemi anlarsın diye ordan ağzından kaçtı
haziran6 Minisin_annesi bugün ki bayan gibi esın bütün yazdıklarını okumuş diyordu anneler gün odası postları silinsin 😂😂😂😂
Minisin_annesi haziran6 aslinda çok detaya girmemek lazım ama özelden sıkıntı olmaz sonuçta orda kimse görmüyor 😂
haziran6 Minisin_annesi ay benimki görse beni çig çig yer😅😅😅😅😅bide güzel anneler eşime cahil falan demişti onların görse şok olur ama anlamaz bildirime tartısmalara bakamaz 😄
Perfect_woman Ezram2121 patates tavası pirinç pilavı salata ayran ben yaptım dün de k.validemlerdeydik yemek koymuştu paça yapmıştık o vardı bı de hurma koydum sofraya olmazsa olmaz ☺️
Minisin_annesi haziran6 eşler pek umursamaz ama tanıdık biri filan çıkar yılanlar herşeyi ekran görüntüsünü alır mazallah 😂😂😂