Ezram2121 Kızlar iftar yemeklerini alayim 42 günlük bebeğim var ve niyetliyim akşam menüm saç tava siğara böreği çorba cacık ve kırmızı lahana salatası hadi sizlerinin ne canlarım
haziran6 Ezram2121 afiyet olsun canım bizde yeşil fasulye ve pirinç pilavı turşu bende gelenek ramazan 1 gün yeşil fasulye olmalı😄
Kumru_ Ezram2121 güveçte kaşarlı köfte, pilav, tavuk, mercimek çorbası, salata diye düşündüm. İnşallah bebiş durur da rahatça yaparım. Allah oruçlarimizi kabul etsin. Ramazanı hakkıyla geçirmeyi nasip etsin 🌸
Elfvli Ezram2121 fırın da köfte patates makarna yada pilav yapacağım esim hangisini isterse. Mercimek çorbası, salata birde bunun ıspanak var. Benim bebeğim de 48 günlük ben oruç tutamıyorum tutamıyorum. Allah sizinkini kabil etsin 🙏❤ herkese hayırlı ramazanlar.
Ezram2121 Elfvli benim perşembe günü 40 bitti ve bu gün oruçumu tuttum allahın izniyle bebeğime sütüm yetse sorun yok zati
Minisin_annesi haziran6 önce kilitlendi şimdi açtılar 😂şey senin kaynana söylemişti ama bizimkinde tersi babası söylemişti 😂yüz verme filan
haziran6 Minisin_annesi açtılar mı okumaya devam hadı kaynanayı anlarım kayınpeder ne alaka yaa esın mı dedi sana dedi😁😁
haziran6 Noname21 ay ben delisiyim hergün yesem bıkmam 1 haftadır aldım ramazanı bekledım açlığa değecek bir yemek olsun diye 😂
Ezram2121 Noname21 evet her gün zaten kalan yemeklerinde sahurda yerim yaninda çay çünkü emziliyom şimdi bahçede yeşil soğan bide nanede topliyim tam olcak inşallah