Buse60 Queenhurrem_23 çok şükür iki gün önce halılari verdim ve hemen giriştim dün sabah erken kalkıp perdeler dahil her yere dip köşe girdim ve bugünde kızımın dolabını hallettim çok şükür hallettim bütün temizlik işlerini baya yorucuydu darısı size 🤦🏻♀️🥰
herseySeninleguzel11 Queenhurrem_23 Ben 10undan sonra başlamayı düşünüyorum. O zamana kadar yazlık kışlıkları ayırıp verilecekleri ayarlarım. 10undan sonra halıları veririm yıkamaya. 1 haftada geliyor o 1 hafta da da ev temizliğini yaparım inşaAllah.
Cicek_Gokce46 Queenhurrem_23 çok şükür 5 odanın 5 ini de temizledim bi mutfak kaldı inşallah onuda oğlum uyuyunca halledeceğim💃💃💃
Seyyid_Ali_2021 Queenhurrem_23 bu sene bir ilk yapıcam dip köşe yaz temizliğini tanıdık abla var o yapıcak Ramazan’ın son haftası çağırıcam .🥳
Yigiit_efeninn_annesi Queenhurrem_23 yarın sobami kaldıracağım inşallah 2 hafta içerisinde iftara cagiracaklarimi çağırıp öyle ise baslicam Allah kısmet ederse 28 haftalık hamileyim bide ağır da kaldıramıyorum temizlikçi de tutsam içim rahat etmiyor halılar yıkamaya zaten koltuk kullanmıyorum wc ve banyoyu kendim yıkarım odalari ve mutfağıda kardeşimi cagiricam miss gibi boool köpüklü suyla yikayacagim yine ☺️😌
Queenhurrem_23 Yigiit_efeninn_annesi Rabbim yardımcın olsun canım benim. Sağlıkla al kucağına inşallah ♥️🤲kolay gelsin ♥️
Queenhurrem_23 Monaroza2 valla bende yavaş yavaş yapayım dedim artık bi 10 gün içinde bitiririm sadece halılar kalır o da bayrama yakın veririm diye düşünüyorum. Teşekkür ederim canım benim ♥️kolay gelsin ♥️
Queenhurrem_23 BalBademmmmmm kolay gelsin canım benim♥️benim koltuklar kirlenmiş maalesef ya örtü seriyorum da o da ne kadar fayda olursa oğlum 2 yaşında her yer kirleniyor haliyle 🤭♥️♥️
tenceretavakuskana Queenhurrem_23 avusturyada 😒o yuzden ne yazı bellı ne kısı ıyıkı camları sılmemısım komple 🤭 ısmı degıstrcem artık mılletın ruh saglıgını bozuyorum galıba😂😂
Mylifemylife Valla temizliği iki elim kanda olsa ihmal etmem malûm evde 3 bebe var 😂 bombayı şimdi patlatiyorum daha üstüne üstlük birde vlog olarak çekip paylaşıyorum ama isim sormayın söylemem yasak 🥴🥴🥴
Queenhurrem_23 Mylifemylife ya maşallah kız sana 😃hayranım temizliğe düşkün olanlara bide 3 çocukla kolay gelsin canım ❣