Moonlightttt Oznur_0708 9aylik, aynı durumdayiz. 2uykuya da gezemiyiruz çok erken uyanıyor , gündüz de az uyuyor benmki Bu arada geç de yatırdım yine erken uyandı. Biyolojik uyanma vakti bu şekilde sanirim
Moonlightttt cicek061 kaçta yatarsa yatsın sabah aynı saatte uyaniyor değil mi? 9 aylık, ben de fark ettim
cicek061 Moonlightttt evet dediler çok erken uyuyor ondan valla gece 12 ye kadar beklettigim bile oldu gene sabah aynı saatte kalktı şimdi ramazan bu aralar 5 uyaniyor geri uyutuyorum 7 de kalkıyor perisanim
Zlm Oznur_0708 benim kızımda 6.30 da uyaniyo 9 da ilk uyku 1.30 saat sonra 2 gibi ikinci uyku oda 1 yada 1.30 saat sonra 8 e kadar uyumuyo 8 de gece uykusuna geciyo
ASYA123- Oznur_0708 Bebeginizde sevmiyor uyumayı 7.7.30arasina kadar.erken kalkıyor.demem o ki yapacak bişey yok huy meselesi.tadini çıkartın.benim kızımda 9aylik gece gündüz hiç uyumaz kolik bir bebekti.hala öyledir.inanin yapack bişey yok zamana bırakın.
Oznur_0708 ASYA123- bi çözümü yada benim uyguladığım bişeyde mi sorun varda diye düşünüp çözüm bulmak istiyorum aslında
ASYA123- Oznur_0708 inanın ki yok.ben bulamadım.bebek Kendi istediği şekilde ayar veriyor uyumak yada uyanıklık saatlerini.🥴🤭🤕
dmrkangamze Arzuuuuuuuu bizim hala dengesiz ya kafasına göre bazen ne yapsam da uyumuyo bazen kalkması 7 buçuk oluyo ama perde işe yaradı genel olarak