Hyry4634 Oznur_0708 bizde 8 bitecek bir haftayi gecti cildiriyorum surekli temasta olmak istiyor darliyor onceden kendi kendine oynardi şimdi bıraktığım yerde iki dakak durmuyor
tgba-22 Oznur_0708 biz de aynıyız sürekli kucak dün geceye kadar uyumadı bi de uykusuzluktan mız mızdı bugun hiç bi şey yaptıramıyorum
Smshgg Oznur_0708 of aynen öyle ya sürekli huysuz sınırlı miymiu da miymiu sinir basıyor beni darladikca artık ya babasında bile durmuyor bunaldım iyice . Fazlaca Gelişimde gösteriyor bu arada ama bu huysuzluk kısmı beni mahvetti
Oznur_0708 tgba-22 sürekli mız mız bazsn duymamk için kendimi dışarı atasım geliyor 😂 kimsede durmuyor yapıştı iyice 🤦🏻♀️
Yuh Ya benimkide 7 ay 16 günlük uyku düzeni vs si kalmadı eee pış pış hoplatmaktan kollarım koptu 1 haftadır sizin bebeklerde aynı mı çözüm ne yardımcı olur musunuz
tgba-22 Oznur_0708 benmki duruyor annemle baktıgımız için ona da alışık babayı da cok seviyor tabi beni daha cok istiyor 😀
Hyry4634 dygmrtt bende mama sandalyesine oturtup önüne her seferinde baska bisey veriyorum onu kesfedene kadar giriyorum Allah yardımcımiz olsun
Hyry4634 Oznur_0708 bende ilk basta bi çıldırdım insan ne oldugunuda anlamiyor ama atak haftasi oldugunu anlayinca geçici bir surec diye dayanmaya calisiyorum 🥴
Yuh Kuzucukumsu devamlı kucak değilde gece emziriyordum emerken uyuyordu 7 gibi ne 7 ne 8 ne 9 ne 10 geceleri buluyoruz resmen sabahın köründe de kalkıyoruz ve sürekli uyanıyor gece çok yoruldum gerçekten tek bakıyorum bide inşallah hayırlısıyla düzelir ler biz kafayı yemeden 😂