zeynepbalci Kbra_1992 ay ay ne zor bu düzen işlerii 😅 gece versem gündüz hiç yemez heralde benim kız 🤣🤣
Merhumiye_45 Benim kiz 11 aylık sadece anne sütü arada su, meyve suyu sofrada oturuyorum yiyeceklerden alıyor emip atıyor ben verince asla almyor
zeynepbalci Merhumiye_45 blw mi yapmak istiyor acaba, bi de sütünüzle doyuyosa oturunca yemez oynar heralde, benden yememe de yeni çıktı bizde kaşık gelnce direkt kafa çeviriyo
basakhanim34 zeynepbalci maalesef biberon maması ağırlıkta.Ek gıda olarak sadece avokado yoğurt muz tarhana çorba. Başka hiçbir ek gıda almıyor çok üzülüyorum. Kaç gündür kıymalı sebze püresi yapıp yapıp çöpe döküyorum. Kahvaltı da etmiyor. Yumurta peynir bebek bisküvisi yemiyor.
zeynepbalci basakhanim34 bi ara iyiydi geri bozulduk o sırada mamayı artırdım o yüzden mi geri döndüremiyorum acaba ek gıdaya ya
Merhumiye_45 zeynepbalci sütumle.doyuyor oynuyor idrar çıkışları falan da güzel ama daha bı çorba icmisligi bı yiyeceği bitirmisligi yok biskuvu eline alyo emiyor biraz atyor. 8 tane disi var ama asla sütum dışında biseyle besleyemedim su felan da arada bir
basakhanim34 zeynepbalci diş dönemindeyse çiğnemek istemez emmek ister. Geçici olabilir. Ne seviyorsa onu verin. Zamanla açılır inşallah.
zeynepbalci Merhumiye_45 illaki yer ya emiyo ya o yüzdendir, anne sütü kıymetli illaki yer acele etme, bnm kızım çişi de az sürekli bişiler vermeye çalışmaktsn yoruldum ben de yaaaa🤦♀️
Merhumiye_45 zeynepbalci Bu çocukların derdi insanı yaşlandiryor vallahi kandırmakta zor ha süt , mama içmiyor mu hocam reflü falan mı var
zeynepbalci Merhumiye_45 yok şükür reflü alerji bişi yok, mama içiyor du onu da istemiyor pek şimdi gıdım gıdım alıyoruz herşeyi bu aralar bakalım sonumuz nolcak anası gibi iştahlı mı teyzesi gibi “midem getirme diyor” cu mu olacak 😅😅😅🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
zeynepbalci basakhanim34 evet çiğnemiyo biberon u ds ısırıyor herşeyi ısırıyor ama yemek yemiyo sevdiği sevmediği de karıştı gitti dün iyi yediğinin yüzüne bakmadı bugün 🤣🤣
basakhanim34 zeynepbalci aç bu çocuk kitabında 100 küsur tarif var belki faydası olur. Bebeğin ne seveceği belli olmuyor
zeynepbalci Kbra_1992 uyanıyo beni emiyo gündüz de 1 kaç kez emiyo öyle doyumluk değil ama beni emince çişi azdı hep o yüzden mama meme gittik ek gıdaya kadar şimdi üçü birden var