GMelissa Naylonbranda size 3 numarayla düzelmez diyolar bana nasıl 8 numara hipermetrop la düzelir diyebiliyor anlamadım
GMelissa Naylonbranda gözlükçüler bile bu çok fazla bir numara diyolar nasıl direk verebiliyor diye şaşırıyorlar cocuğun gözünü bozucam diye de korkuyorum açıkçası gözlükçüler böyle numarası daha da artar flan diyo neye inanıcağımı şaşırdım valla yaa tek baktıkları göz ona da farklı farklı tehşis koyuyorlar aklım almıyor gerçekten
ikiKudurukAnnesi GMelissa aslında bebeklik çagında olan kaymalar düzeliyor benim kuzenimin çocugunda da vardı düzeldi diğer kuzenimin çocugunda da vardı onu da ameliyat ettirdiler şimdi hayatı boyunca gözlük takacak 🤷
Naylonbranda GMelissa evet onu gozlukculer bizede dedi her gittiğimiz gözlükçü farklı bı Dr ismi verdi ve bı hipermetrop deecesu git gide artar dediler şuan gittigimix Dr ismini veren çok oldu diye ona gittik
Naylonbranda GMelissa reçete yazmadı mi oradaki teşhiste ne yazmış,ya kayma sadece kırma kusuruna bağlıysa hipermetrop,miyop gibi gözlükle kontrol altına aliyolar benim bebeğimin hipermetrobu çok yüksek değil kayma acısı yüksek diye mi ameliyat dediler acaba
Naylonbranda GMelissa gözlüğünü yaptırdınız mi 8 numara takmaya başladınız mı nasıl oldu gözü gözlükle kayıyor mu
GMelissa Naylonbranda evet yaptırdık takıyorız ama çok zor ya takması cok hareketli bebek sonuçta zarar veriyor kendine gözlükle bence gene kayıyo ama bilemiyorum ya bakalım 3 ay sonra tekrar gidicez
Naylonbranda GMelissa evet benim bebeğimde zor takiyo,tutup cikartiyo sürekli,bizde haftaya gidicez bklm nasıl olucak,
Naylonbranda GMelissa mrhblar çok teşekkür edrrim ağustosun 20 sinde ameliyat günümüz var insllh kolayca sağ salim atlatırız dualarınızı bekliyorum
Naylonbranda GMelissa inslalh iyilsecek madem olsun geçsin gitsin istiyorum biran önce ameliyatı sağ saglim saglikli sıhhatli insaallh
Naylonbranda GMelissa çok teşekkür edrim,insaallh buraya çok kolay geçti,iyileşti normal artık hiç bı sıkıntımız kalmadi diyede yazarım,
Selmaa45 Naylonbranda Merhaba benim kızım da da var içe doğru kayma şuan kapatma tedavisi uyguluyoruz.Ameliyatsız geçemez dediler.Acaba hangi doktora gidiyorsunuz.Bize ege ünv. Prof önerdi doktorumuz. Ama çok kararsısız.Sizler neler yapıyorsunuz acaba bilgilendirir misiniz? Düşünmekten kafayı yemek üzereyim artık. 😪