Niloyumben Merhaba.bu sitede okumadığım sormadığım başlık kalmadı.bebeğiniz ameliyat oldu herşey yolunda diye de yazmışsınız.Artık büyümüştür sağlıkla geçsin çocuklarımızın yılları.içinde bulunduğum durum sebebiyle çocuğum ne ara 16aylık oldu inanın kaçırdım sanki🥺 gözlerde kaymayı beş aylıkken farkettim ve giderek belirginleşti.ilk başta sadece sol iken şimdi sağda kayıyor.göz numaramız 3-3,5 gözlük verildi bir yaşında tabi takmadı.gözlükle anlık düzelme dahi olmuyor.iki göz aynı anda kaymıyor bazen sağ bazen sol.yan bakışlarda özellikle oluyor.dünya göze gittik başka doktor da görsün dedik.kayma derecesi 25 gözlük numaranız düşük bu yaş gurubunda olması gerektiği gibi.Ameliyat ile düzeltelim isterseniz de bi 6 ay daha bekleyelim zannetmiyorum ama belki kendi düzelir dedi.anladığım kadarı ile tek kasa gevşetme yapacak.kesme olmadığı için riski de yok dedi.Hipermetrop numarasının doğru olduğundan emin değilim dedim.dedi ki,ameliyat olacak gibi hazırlanırız bayıltınca ölçümlere bakarım üç ve altı derecelr çıkarsa ameliyata devam varsayalım beş altı çıktı ameliyat iptal gözlükle devamdedi.bu bana mantıklı geldi tabi ameliyat konusunda karar verirsek.doktora sizin çocuğunuz olsa ne yapardınız dedim,hemen ameliyat ederdim dedi.şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.sanki biraz daha beklesem olur gibi.sonra da diyorum biran önce olsu.Artık gören çocuk bile bu niye böyle bakıyor diyor.Allah hakkımızda hayırlı olanı yapmayı nasip etsin inşallah