GMelissa Naylonbranda biz bugün bi nöroloji görücez daha sonra da göz e gidicez bi nöroloji görsün dediler göze gittiğimizde yazıcam size de inş nörolojik değildir
Naylonbranda GMelissa insllah değildir bekliyor bizde kaç Dr gittik norolojiye gönderin dedik gondeemediler fizik Dr normal çocuk Dr ikiside göndermedi göz doktoruna zaten kaslarla alakalı bişey dedi
Kadermustfa GMelissa kaymalkk nasıl oluyor anlıyor musunuz ben daha Dr götürmedim ama dün biri bebege farkedince söyledi var dedi
GMelissa Kadermustfa kayma kendini belli ediyor içe veya dışa gibi mutlaka 3 ay 4 ay göz doktoru görsün devlet e gittik hiç bişey yok dendi özel e gittim şaşı hipermetrop dediler 3.50 gözlük yazdı bi uzman daha gördük sadece çocuk göz üzerine o da 5.50 gözlük verdi ameliyatlık dedi şimdi de nöroloji görücez duruma göre doc dr şaşılık üzerine bi doktor görücez
Serrax Ama küçük aylarda genelde olur. Benim ilk kızımda hatırlıyorum 3 aylıkken vardı kayma hiç kondurmadım aklıma da gelmedi geçti şimdi 5 yaşında. Oğlum 2,5 aylık onda da zaman zaman farkediyorum geçeceğini düşünüyor ve umuyorum. Sizlere de geçmiş olsun miniklere şifalar dilerim
GMelissa Serrax teşekkürler vallahi inş dediğiniz gibi olur inş geçer ama görmüyo hipermetrop 5.50 flan diyolar gözlük kullanıyoruz ama hiçte görmüyo gibi bi çocuk gibi değil bütün hareketleri ayında dönüyo gülüyo takip ediyo oyun oynuyo Doc.Dr görücek en son bakalım şu nörolojiyi bi sağsağim atlatırsak 26 yaşındayım şu 1 haftadır okadar yıprandım ki 65 yaşında gibi hissediyorum
GMelissa Serrax Serrax amin inş geçici olur da atlatırız bugünleri yani doktorlar doğuştan dedi geçmezmiş bana kalırsa arada bi kayıyo ama belkide evladım konduramıyorum bilemiyorum çevremde çok duyuyorum 2 yaşına kadar şaşı oluşta düzelen var flan diyen çok var ama doktorlardan daha iyi bilemem sonuçta göz çokta sorun değilde beni en çok nöroloji korkutuyor inş Bugün gidcez temiz çıkar
Hazalce GMelissa geçmiş olsun benim kızımdada göz problemi var bilmediğimden soruyorum noröloji bölümüne neden gidiyorsunuz
GMelissa Mutlaka bi nöroloji de görsün dediler bıngıldağı kapalı doğdu oğlum tam kapalı değil ama hafif var göz problemi çıkınca da bi genede baktırın dediler gözü ihmal etmeyin kesin 2 tane en az doktora gösterin 4 . Ay da şaşılık beklemiyoruz dediler gözlük verdiler ama bu çocuk tam dönme yuvarlanma ayında gözlük durmuyo ki tedavi etsin napıcağımızı şaşırdık artık çok canımız sıkkın doktor doktor geziyoruz bebekler hasta olmasın valla çok üzülüyoruz
Serrax GMelissa benim oğlum da bıngıldak kapalı doğdu çok az var. 2,5 ayında şu an. Kafa çevresi nasıl ilerliyor acaba? Bizim doğumda 34-37,5-39,5 şeklinde. 3. Ay gelmedi henüz. Gözündeki kayma sürekli mi yoksa ara ara mı geliyor?
GMelissa Serrax bizimde ilerleme var 40 baş çevresi 4 bck aylık her ay kontrolü aksatmayın yani bana göre ara ara ama işte insan evladına konduramıyo dr değilim doktor daha iyi bilir tabi bişey diyemiyo insan dr dr geziyoruz Serrax
GMelissa Kadermustfa yani uzmanlar daha iyi bilir bilemiyorum ki mutlaka dr en az 2 tane dr a gösterin
GMelissa Dualarınız güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim şükür hiç bir sorun çıkmadı 6.ayda kapanma olsa bile kafa büyüdüğü sürece problem değilmiş çok çok iyi bi doktor inanılmaz içimi rahatlattı doç.Dr Serhat Güler ismi çocuk nörolojisi Cerrahpaşa doktoruzaten 6 . Aya kadar da gözü düzebilir dedi ama yine de ihmal etme göz dr na git bitane daha bi dr daha önerdi hiç bir sorunu yok cocuğunun dedi ama yine de 6.ay da tekrar gel dedi
Naylonbranda GMelissa çok sevindim adınıza kafa ölçümü için aynı şeyleri dedi Dr bizede mr yada herhangi bişey dedi mi yoksa elle sadece nörolojik olarak genel bı gözlem muayene mi yaptı muayene şekli yani