Selmaa45 Naylonbranda amin inşallah🙏Biz İzmire Alp ALALUF diye bir doktora gittik.ama o ameliyat yapmıycak. Bir kaç tane prof ismi söyledi onları araştırıp yaptırcaz. Genellikle hepsi özel de yapıyorlar kendi muayeneleri var o da çok pahalı. Ulaşabşlirsek Ege üniversitesinde prof Dr önder üretmen diye bir hoca varmış ona gidicez muhtemelen.Eşimin işinden dolayı Uşaktayız. Ama tedavimiz İzmirde oraya yönlendirdiler.Gözlüğe gerek yok dedi kapatma verdi bize. Gözü kapanınca ya ağlıyor ya da uyuyor.3 ay sonra kontrole gelin dedi.tekrar muayene edip seçtiğimiz prof a yönlendireceğim söyledi.yanından ayırmak istemiyor beni sürekli ilgi gözü kapatılınca.
Selmaa45 Selmaa45 Bu arada benim kızım 35+4 dünyaya geldi.Doğuştan kaynaklı dedi. Tek ameliyat yetmeyebilir en az 2 ameliyat dedi.Kafamız çok karıştı. 1 yaşından sonra belki ameliyat dedi ama ne olur biter bilmiyorum.
Naylonbranda Selmaa45 bizimde dogustan evet özel hastanelerde yapiyolar ameloyatlari,fiyat ne dediler size özeller
Naylonbranda Selmaa45 ameliyat mı bir yasijdan sonra,doğuştan kaynakliysa ilk bir sene gemeldede 9 10 11 aylık yapıldığıni duydum ama
Selmaa45 Naylonbranda 15.000 den başladığını söylediler.Evet bize 1 yaşından sonra söyledi ama dediğim gibi profesör gitmedik daha. Randevu almaya çalışıcaz. Acaba siz hangi doktora gidiyorsunuz.
Naylonbranda Selmaa45 15 bin taban fiyat mi dediler gerçi kayma derecesine göre kaç tane kas a mudahele edilcekse ona göre bı fiyat cikiyomus,ben ankaradayim buradaki prof Dr CUMHUR SENER e gidiyoruz oftolmolog şaşılık dokturu kendisini Hacettepe mezunu Ankara’da kime sorsak onu soylediler
Naylonbranda Selmaa45 ben 3 aylıkken Dr Dr gezdirmeye başladım ne docentlere götürdüm,şaşılık ameliyatıni heryer uapmiyomis zaten estetik amaçlı olduğu için özel sağlık sigortaları,karsilamiyo hele ki doğuştan olduğu için hiçbir SGK kapsamına girmiyomus
Selmaa45 Naylonbranda üniversitelerde yapılmıyor acaba?Biz daha hiç profösörle görüşmedik.sadece ameliyat olacağımızı biliyoruz şuan da. Karar verip Bi an önce prof tan randevu almamız lazım.9 eylülde varmış bir tane ama onu tam öneriyor. EGE ünv. Şaşılık üzerine çok iyi dedi onu araştırıyoruz.
Naylonbranda Selmaa45 Ankara şaşılık üstüne iyi denilen Dr larin hepsi özelde yapiyo malesef,devlette yapmak için üç yaşını mi ne bekliyormuş bizim gittigimiz Dr larin hepsi 1 yaşına kadar olması gerekiyo üç boyutlu gorunum için dediler
Naylonbranda Selmaa45 muayene ücretli bile çok pahalı zaten proflarin devlette birtanr vardı oda ameliyatlarıni özelde yapiyomus yani ünv öyle hemen gidip ameliyat ettirmek çok kolay değilmiş Dr demisti
Selmaa45 Naylonbranda size herhangi bir fiyat söylediler mi? Birde tek ameliyat yeterli olacakmıymış acaba? Bize yetmeyebilir dedi doktor
Naylonbranda Selmaa45 bize 25 30 bin civarı dendi,acibadem.hastanesi ikinci ameliyat hakkında bişey denmedi sadece bir yaşına kadar halledilmesi lazım üç boyutlu görüntü için önemli başarı oranı daha yüksek dendi gözlerin bir yaşına kadar ortada durmasını sağlamak lazımmış
Selmaa45 Naylonbranda çocuklar ımız iyi olsun da para bir şekilde halledilir.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.Hayırlı haberlerinizi bekliyorum.Çok ama çok geçmiş olsunn.
Naylonbranda Selmaa45 aynen rabbim tek sağlık sıhhat versin,öderiz bı şekilde yeter ki onlar iyi olsun insllh dua edin Dr rabdevu alırsanız yada farklı bı Dr gotururseniz banada bilgi verirmisiniz rica etsem
Selmaa45 Naylonbranda tabikide dualarım sizinle. Veririm mutlaka. Sizde bişey olduğunda yazarsanız çokevinirim😊