Themamacita Arkadaşlar annem kayısı hoşafı yaptı sütüm artsın diye içtim ben de beni biraz ishal gibi yaptı karnım ağrıdı dün gece de bebeğim çok sancılandı hep ağladı acaba hoşaf bebeğimi etkilemiş olabilir mi bağırsaklarını mı bozduk acaba çocuğun başına gelen var mı acaba?
Glsn7581 Themamacita kuru meyvelere dikkat etmek lazım şeker orani yüksek bir de bunu yaparken içine daha da şeker koyduysa bebek laktazi sindirmekte zorlanmıştır. Süt için bol bol komposto algısı bir türlü değiştirmiyor. Protein almak gerekiyor kalsiyum ihtiyacını karşılamak gerekiyor ve su dışında dışında bilimselliği kanıtlanmış bişey yok. Süt kalitesini artırmak bebeğinizin daha iyi almasını sağlamak isterseniz protein ağırlıklı beslenin yoğurt olsun yumurta olsun et ciğer tarzı haftada bir kere yemek gerekiyor yumurta ise günde 2 kere. Basit karbonhidratlar ve şeker bebeğin sindirimine daha da zorlaştırır Sude de pek faydası olmaz.
Duyulurum Glsn7581 süt artsın diye değil de doğumdan sonra tuvalete kolay çıkabilmek için, rahat gaz çıkarabilmek için kayısı hoşafı içmek iyi oluyor.
Glsn7581 Duyulurum bende de kabızlık vardı hatta bebeğimin tuvalete biraz geç gidiyordu bol bol kayısı iç dediler ilk gün fayda etti sonra tekrar tekrar içince hem bebeğim zorlandı hem ben zorlandım içmek gerek ama kesinlikle ara vermek gerekiyor hergun içmemeli
Themamacita Glsn7581 iki gün içtim sadece artık içmeyeceğim kesinlikle sanırım etkiledi ya benden bebeğime geçti
Birkullanici Themamacita sana en çok gaz yapanalrı sayayım ek olarak patates ,marul karnabahar ,çiğ soğan, döğme bulgur,çiğköfte kısır türü şeyler .yeşil mercimek , nohutfasulye aklımabunlar geldi
Birkullanici Themamacita yapar ya ama kimyon atsan yemeklerine gaz yapmaz gibi ben bılgur pilavı yerdim kimyon atıp