Tiredmother Bende bornoz ve hayvanlar olan magneti önlük mama tabağı ama çok sinirlendim 2 tane bim gezdim mağnet için kadının biri 4 tanenin hepsini aldı önümde
150421Elis Dondurmakutusundakisarma manyetik hayvanlar bozdolabına kolay yapışıyormu bide ne kadara aldınız acaba
Tiredmother 150421Elis kolay yapışıyor bide buzdolabını çiZmiyor güzeller ama benim kuzum ağzına aldı hep üstünün kağıdı soyuldu hemen
Busraaslan watermelonlove çıngırak , aktivite masası , oyuncak keçe sepetlerden aldım denge kulesi ve tablet arıyorummm halaaa
aylizinannesiii ebz09 ben aktuelleri hiç takip etmiyorum artık ebebekle aynı fiyata satıyor neredeyse çok pahalı
ebz09 aylizinannesiii bende ya takipten ciktim hatta Arada sırada cok nadir uygun geliyor oda hep maaş eridiginde
ebz09 Zk-mommy sadece bazıları onun içinde bu kadar strese gerek yok. Strese girenlere ithafen söylüyorum
Zk-mommy ebz09 tabi canım yolun düştü denk geldiysen alınır da çok kasmaya gerek yok zaten sık sık geliyor
bombacimulayim watermelonlove hiçbirşey. Hatta girmedim bile. İçerde öyle bir kalabalık vardı ki. Değmez yani
Sarelinagis watermelonlove Misafirim gelecekti kendim gidemedim eşimi yolladim kadınlardan geçip alamamış birşey alamadan gelmiş 😕
Dondurmakutusundakisarma ebz09 benim gittiğim bime çoğu kitap 1er tane gelmişti şansını dene derim uygun iş görür 😅
Birkucuksayrameselesi watermelonlove gec gittim ama masa sandalye muslin bornoz birde biberon fircasi aldim da muslin havlu biraz küçük gibi bilemedim :)