birmelekannesiiio watermelonlove yürüme arkadaşı ve sizdeki yağmur damlası oyuncağından aldırdım eşime sabah, eğer kaldıysa tablo ve kitaplara da bakıcam aksam insalllah vardır 😊
ebz09 Ya birde bu bime gelen şeylerin artık UCUZ olmadığı konusunda hemfikir miyiz? Bence oyle çünkü. Birde aynılarını internette bulamaz mıyız? Cok telaslaniyoruz sanki😂
Bebegimm1 ebz09 valla ucuzuda vardi ben mesela ordaki telefonu 100 tl ye aldim e bebekden bimde 70 tl içim cız etti 😂
Zk-mommy ebz09 bazıları ucuz oluyor ben gitmeden internetten kiyasliyorum eğitici tablet aldım internetten ucuza geldi
aylizinannesiii ebz09 ben aktuelleri hiç takip etmiyorum artık ebebekle aynı fiyata satıyor neredeyse çok pahalı
ebz09 Bebegimm1 cok nadir boyle şeyler bence😂 babymall de 80 tl olan akilli fisher price saat bimde de öyleydi Aylarca satilmayip tek kalınca 60 a almisti esim Yani bim aktüel diye deliren bisey bulamayınca üzülenler için söylüyorum bosverin diye
Bebegimm1 watermelonlove kitaplar için gidicem cok guzelmiş 😂 akşama bulurum istedigimden mahallede bim çok bebemle akşam yuruyusu yaparZ 😂
150421Elis Dondurmakutusundakisarma manyetik hayvanlar bozdolabına kolay yapışıyormu bide ne kadara aldınız acaba
limonkolonyasi watermelonlove masa sandalye takimi alsak mı dedim eşime o da aldı hemen ama sanki almasam da olurmuş uygun da değil sanki öyle zaten başka bisey yokdu cingirak kalmıştı sadece
Dondurmakutusundakisarma ebz09 benim gittiğim bime çoğu kitap 1er tane gelmişti şansını dene derim uygun iş görür 😅
cottoncandy Işıklı led toplardan aldım. Başka da bir şey bırakmamışlar. Saat 16:00 da gittim çok geç kaldım. 🥲
GiybetReis watermelonlove 3ün 1ini aldım 😂 sömürülmüş ben gidene kadar bi magnet alacaktım bambu kesme tahtası aldım bari elim boş dönmemeyim dedim😂
ebz09 Zk-mommy sadece bazıları onun içinde bu kadar strese gerek yok. Strese girenlere ithafen söylüyorum