mrv5556 Zatilokumum ben sabah hemen eşimi yolladım oğlumun odası için safari raf ve çerçeve aldırdım bi kaç da kitap almış gelmiş eşim 😅
Zlm Zatilokumum ben tabak aldık kaşık çatal aldım hareketli kitaplardan buldum ama birini aldım ilk kitaplarından birini aldım muslin panço ışıklı toplar bu kadar
Milena11 Zatilokumum bime yetişcem diye kaza yaptım kaza tutanağı tutarken annemi gönderdim sen git gene diye 😅 dolap aldım raflardan 3 tane istiyordum 2 tane çerçeve istiyordum 1 tane kalmış
cicek061 Kızlar magnetler güzel değil küçükler ve yapboz seklindeler hareketli kitap aldım 3 tane geri vericem onlarida beğenmedim 3 boyutlu kitap gibi
Tugceyigithann Zatilokumum ben beğendim dışarda da bayag pahalı silikon önlükler burda 20 tlye aldım bulmuşken de kaçırmak istemedim
prenses3509 babyfaceee kizbenim evimin altinda bim kizim uyanip gidene kadar 9.15 oldu kuyruk vardi kasada dusun😂 birde 9da açılıyor hareketli kitapları bitirmisler bir adamin elinde vardi kasada birsuru birakta baskasida alsin yani pessss🤨