busrahnm-95 Kubranunogluuu kısır aksine süt yapıyor diye biliyorum yakınlarda bende öyle dolu dolu tabak yedim 🤭
Mevgul Kubranunogluuu hayir tabiki neden dokunsun icindeki yesillikler sut bile yapar hem caninizin cektigi seyi yiyin yemediginizde sut birikir derler bende olmustu ondan biliyorum herkeste olmayabilir tabi kisiri da keyfince yiyin bol bol sut olsun yavrunuza🙏🏻🙏🏻
Oglumunannesiyim busrahnm-95 Kubranunogluuu evet bulgur süt yapar derler 😄bişey olamz bence ye şifa ve bol bol süt olsun 😃🌿🌸
NurCum Nane koymayın fazla sütü azaltıyor ama onun dışında herşeyi yiyebilirsiniz benim dr’um özellikle bakliyat nohut kurufasulye et ve bu tarz şeyleri bol bol ye derdi önemli olan yeşilliği bol olsun dereotuda koyun sütünüz olsun bol bol afiyet olsun🤗
Kubranunogluuu Deletedmom00881 Abla den buranın yöneticisisin herhalde valla burayı iyi biliyon sen 😂 o halde bugün yapıp yiyecem 🙉🙉
Sonsuzmutluluk Kubranunogluuu ye gitsin ya alışsın bebişte öylede gaz var böyle de gaz var çok etkilemez
Buse_343406 Kubranunogluuu ben diyetteyim ve benimde canım çekti niye söyledin ,şimdi kalkıp yapsam diyeti bozdsm xoş miiiii,🙄
Minnakelifim03 Kubranunogluuu colyak hastasıyım ve bulgur yasak. Yapamayacağım bisey yani. Glutensiz bulgur yok. Kucuk mısır kırığı bizim bulgurumuz
Buse_343406 Kubranunogluuu 😁 tam tam git ye kız bulgur süt yapar der çok bilmiş büyüklerimi öyle ama bende yerdim. Hiç bişey olmuyo tıka basa ye 🥰😘
Hazelnur29 Kubranunogluuu benimde aklımdan geçiyordu bugün bende evde yapicam kısır herkes evinde yapıp yesin 😂sayende kısır günü oldu bugün