Demura Brcklc ben de katılıyorum fikrinize, evde köpeğimiz de var zaten öyle sakınan insanlar değiliz ama havuz cildine zarar verir mi önden bir önlem almak gerekir mi diye bi sormak istedim. Teşekkürler
Demura AslanannesiAyse evde öyle bir ortam yok maalesef küvet falan da yok keşke alan olsa şişme havuz falan koyardık ama yer yok
AslanannesiAyse Demura yine siz bilirsiniz tabi de ben yıkama küvetinin içine su doldurup oynatıyorum ;)
aslansmomm Demura bebeğin daha çok küçük havuza sokma bence onun yerine illa suya girsin diyorsan baby spa merkezine götür
Demura aslansmomm o da bir seçenek ama amaçları farklı iki aktivite, bakalım dr.un cevabını bekliyorum, teşekkürler
Demura Umutefem yazın zaten muhakkak gideriz denize ama Ankara imkanlarında yaza kadar gidilebilir havuza diye düşündük bakalım doktor ne diyecek. Teşekkürler
Demura Yasemin38 spa merkezine götürmeyi de düşünüyorum ama havuzda amaç biraz daha farklı oluyor sadece rahatlamadan ziyade. Teşekkür ederim
Gunsss Demura temizliğinden emin olduğunuz bir yere götürebilirsiniz demişti doktorumuz bizi biz spa tercih ettik oraya götürdük çok keyifliydi artık havuz çağına geldik 😌
Demura Gunsss bize de havuzun ardından duşa sokup havuz suyunu arındırmamızı ardından cildini nemlendirmemizi önerdi 😊
Woody Demura ben onla ilgili bir sey söylemedim ama cevremde gördüğüm kadarıyla neredeyse her çocuk havuzda mikrop kapiyor. Zaten temiz de olmuyor havuzlar. Ben uzuuunca bir sure sokmayacagimm.danistigim doktorlar da böyle öneriyor
AslanannesiAyse Demura maksat yüzdürmek değilki burda su ile oynasın yorulsun ki mışıl mışıl uyusun 😬